Tim Drone

Medicul Gabriel Diaconu: Sunt șase săptămâni în care vom continua să suferim precum câinii

Medicul Gabriel Diaconu, binecunoscut pentru opiniile exprimate pe Facebook în legătură cu drama pe care o traversăm, scrie acum că moartea dansează prin saloane.

La poarta spitalelor, din ambulanțe, oamenii ajung să își facă nevoile în pungi. În ploști. Pe unde mai apucă. Setea de aer, groaza lipsei de un el, confuzia biologică a înecatului viu continuă un contur al neputinței, dar și al inepției situației de fapt”, notează dr. Diaconu.

Cine plătește?

Doctorul Diaconu descrie coșmarul acestei perioade: plânset, telefoane disperate, cadavre, coroane…

“Sunt șase săptămâni în care vom continua să suferim precum câinii. Plânsetul multora va răsuna pe străzi, în timp ce o mână de oameni, rupți de realitate, vor continua să mute bile pe abac și să-și spună, unul altuia, că acționează înțelept.

RECLAMĂMin Read

Nu! Înțelept am judecat noi. Dar nu ne-ați ascultat. În camera ecou a propriei convingeri, guvernanții și-au abandonat rațiunea nebuniei. Odată cu asta, soarta multora s-a scris.

Numărul telefoanelor disperate pe care le primesc crește. Poate pot vorbi cu cineva. Poate pot afla dacă dragul, sau draga, lor sunt bine.

Cine plătește pentru nenorocirea adăugată sinistrului pandemic prin nemernicia liderilor?

În fiecare casă e un suflet de om, și în fiecare om e un dor de casă. Amar să fie acelora care nu și-au iubit neamul la ceasul lui greu, și pentru un pumn de arginți sau o funcție pompoasă și-au făurit, din cadavre, coroană”, încheie postarea   medicul Gabriel Diaconu.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *