Tim Drone

Google Pixel 6 – când se lansează, cât costă și cât este de bun

Google urmează să lanseze Pixel 6 și 6 Pro, iar compania crede că noile modele vor reuși să capteze mai multă cotă de piață decât înainte.

Într-o altă scurgere de informații privind seria Google Pixel 6, Amazon UK a listat modelul 6 Pro atât în ​​versiunile sale de 128 GB, cât și de 256 GB. Primul este însoțit de prețul de 849 GBP în culoarea Galben deschis sau Sunny, în timp ce modelul mai spațios de 256 GB listat în Stormy Black se va vinde cu 949 GBP.

Cele două listări de pe Amazon aduc, de asemenea, specificații detaliate pentru 6 Pro. Există confirmarea unui ecran AMOLED de 6,71 inch cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz și o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli. De asemenea, este de așteptat ca telefonul să beneficieze de un scaner optic de amprente sub afișaj.

Există o cameră principală de 50MP cu OIS alături de un modul teleobiectiv de 48MP capabil de zoom optic 4x și un snapper ultrawide de 12MP. Sistemul de operare care va însoți noul model va fi Android 12.

Ce mai știm despre noul telefon

Totalul livrărilor de telefoane pentru Google în 2020 a ajuns la 3,7 milioane. Asta pune lucrurile în perspectivă. Chiar și Pixel 5a 5G, care a fost dezvăluit la începutul acestui an, se presupune că își va depăși predecesorii, de altfel, furnizorii Google au fost însărcinați cu construirea a 5 milioane de unități.

Toate acestea sunt o încercare de a valorifica faptul că Google este singurul producător de telefoane Android din SUA. De asemenea, va încerca să capteze o parte din cota de piață lăsată de Huawei, care a părăsit majoritatea piețelor internaționale.

Apple, Samsung și Xiaomi sunt, de asemenea, în vizorul Google, întrucât compania își propune să fure o parte și din cota acestora. Chipset-ul Tensor personalizat este de asemenea văzut ca un factor cheie în planurile companiei. Pe lângă SUA, compania speră să își consolideze pozițiile în Europa și Japonia.

Google ar fi planificat să mute producția Pixel 6 în Vietnam, dar pandemia a oprit acest lucru, astfel încât seria 6 va fi fabricată în China. Cu toate acestea, Pixel 5a 5G este fabricat în Vietnam.

Google va expedia livrările pe Amazon UK de la 1 noiembrie.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *