Tim Drone

Contre între Clotilde Armand și PNL Sector 1 pe tema închiderii centrului de vaccinare de la Romexpo

Clotilde Armand anunță că ar putea fi închis centrul de vaccinare de la Romexpo, în condițiile în care nu s-a suplimentat bugetul la rectificarea propusă în această săptămână. În timp ce edilul susține că vina o poartă PNL și PSD, liberalii susțin că situația putea fi reglementată de săptămâna trecută, dacă s-ar fi implicat USR.

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand arată că în ultimele 24 de ore au murit 574 de oameni, 18.863 de noi infectări și 1.805 bolnavi la ATI.

Gândiți-vă că la acest bilanț negru, anumiți politicieni din PNL și PSD au decis ieri să închidem cel mai mare centru de vaccinare din România – Complexul Romexpo – prin votul împotriva rectificării bugetare”, susține Armand.

Aceasta anunță că a decis să organizeze un maraton al vaccinării în acest weekend la Complexul Romexpo. „Chiar dacă consilierii PNL și PSD ne-au pus ieri piedici și vor să închidă acest centru de vaccinare, noi vom face tot ce tine de noi să putem asigura funcționarea acestuia”, mai transmite Armand.

RECLAMĂMin Read

În replică, liberalii din Sector 1 susțin că vina o poartă cei de la Uniunea Salvați Româmnia și modul cum a încercat edilul să rezolve situația.

Clotilde Armand calcă pe cadavre, doar pentru a manipula opinia publică și a își transmite minciunile. La propriu. În dramoleta ei penibilă, uită un mic detaliu: adevărul. În urmă cu două săptămâni, consilierii PNL au depus un amendament ce includea mărirea bugetului la centrul de vaccinare de la Romexpo. Adevărul e simplu. E clar. Nu are nuanțe cinice și nici inserții de dramaturgi ratați. Noi am propus soluția rapidă pentru ca banii să fie alocați urgent spre adevăratele nevoi și separat de aberațiile din rectificare”, transmite PNL Sector 1.

Amendamentul liberalilor, din urmă cu două săptămâni, nu a putut fi adoptat din cauza votului de abținere al consilierilor USR și PSD.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *