Tim Drone

Dr. Adrian Streinu-Cercel: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Generăm discriminare prin această lege.

Dr. Adrian Streinu-Cercel a intervenit în plenul Senatului și a desfințat proiectul de lege care prevedea obligativitatea prezentării certificatului verde pentru angajați.

„Noi avem un procent de circa 60% din populaţie care s-a infectat cu SARS-CoV-2, au făcut o infecţie asimptomatică, nu figurează nicăieri şi nici nu se pot înregistra pe platformă, prin determinarea anticorpilor din deget.

Este un test extrem de simplu, care poate fi făcut de medicul de familie şi medicul ar fi putut să aibă posibilitatea să urce aceste persoane pe platformă, pentru a beneficia de certificat verde.

Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Şi aşa au fost nevaccinişti care au creat probleme. Păcat că nu ne gândim la oameni şi nu ne gândim la rezolvarea acestei probleme.

În vara aceasta nu s-a făcut niciun demers pentru a pregăti spitalele şi nicio achiziţie de medicamente pentru pacienţi. Să nu ne mirăm că se întâmplă acest lucru. PSD va vota împotriva proiectului.” a spus doctorul Cercel în plenul Senatului.

sursa: https://insistptromania.ro/dr-adrian-streinu-cercel-vaccinatii-si-nevaccinatii-se-pot-infecta-la-fel-de-usor-generam-discriminare-prin-aceasta-lege/?fbclid=IwAR1CD_QMvrduNxY6ug9i5vxCTY48HqKjyxprRqMQ6bDwM4nUESCcSGEXUbw

Visits: 29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *