Top 60 de site-uri web de lucru la distanță pentru noi oportunități în 2022

Dacă te-ai gândit vreodată să lucrezi de acasă în trecut, probabil ai descoperit că a fost destul de greu să găsești un rol la distanță. Cu toate acestea, cu atât de multe schimbări în societate în ultimii câțiva ani, asta a început să se schimbe.

În 2021, aproximativ 39 de milioane de americani au declarat că plănuiau să lucreze de la distanță. Lucrul de acasă este mai bun pentru mediu și poate ajuta companiile să reducă și costurile generale. De la pandemia de COVID-19, munca la distanță a devenit mai frecventă. În martie 2021 , aproximativ șase din 10 lucrători lucrau de la distanță, cel puțin part-time.

Aproximativ 44% dintre companii nu permit lucrul de la distanță, dar asta înseamnă că există încă 56% dintre companii care o fac. Munca de la distanță creează un echilibru mai bun între viața profesională și viața privată, motiv pentru care atât de mulți oameni sunt în favoarea lucrului de la distanță astăzi.

Deși există provocări în ceea ce privește munca de la distanță, cum ar fi singurătatea și separarea vieții de acasă de viața profesională, aproximativ 74% dintre lucrători au spus că posibilitatea de a lucra de la distanță le-ar face mai probabil să rămână într-o companie.

Dacă vrei să mergi la distanță, trebuie să găsești un loc de muncă la distanță. Aceasta este o compilație a 60 dintre cele mai bune site-uri web de lucru la distanță, astfel încât să puteți începe căutarea unui loc de muncă.

Dacă vrei să mergi la distanță, trebuie să găsești un loc de muncă la distanță. Aceasta este o compilație a 60 dintre cele mai bune site-uri web de lucru la distanță, astfel încât să puteți începe căutarea unui loc de muncă.

60 de cele mai bune site-uri web de lucru la distanță

1. FlexJobs

Cel mai bun pentru: Toate industriile

FlexJobs oferă locuri de muncă flexibile care includ joburi cu jumătate de normă, liber profesionist și la distanță. Nu există anunțuri, dar va trebui să plătiți o taxă pentru a vă înscrie ca membru al site-ului.

FlexJobs

Cel mai bun pentru: liber profesioniști noi sau experimentați, toate industriile

Freelancer este o platformă care găzduiește o varietate de joburi la distanță care pot fi oferite ca concursuri sau concerte pe oră. Există opt aplicații gratuite înainte de a plăti o taxă de membru.

Liber profesionist

3. SolidGigs

Cel mai bun pentru: designeri, copywriteri, marketeri, consultanți

SolidGigs spune că sortează prin contract și joburi la distanță pentru a găsi primele 1% dintre locurile de muncă independente de pe piață pentru cei care vin pe site.

SolidGigs

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Dynamite Jobs este un site de job board care găzduiește joburi la distanță. Fiecare loc de muncă trebuie să fie 100% la distanță, deschis și plătit pentru a fi listat, ceea ce face ca acesta să fie un loc minunat pentru a căuta de lucru.

Locuri de munca Dynamite

5. EuropaDe la distanță

Cel mai bun pentru: freelanceri din UE

EuropeRemotely vă permite să căutați locuri de muncă cu sediul în Europa. Aceste locuri de muncă la distanță sunt organizate special pentru oamenii din Europa.

Europa De la distanță

6. Remotiv

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Remotive găzduiește un panou de locuri de muncă care permite solicitanților de locuri de muncă să caute prin categorii. De asemenea, are buletine informative ale comunității, interviuri și multe altele, fără nicio cerință de membru.

Remotiv

7. Cafeneaua Traducătorilor

Cel mai bun pentru: traducători și experți în limbi străine, transcriptori și profesioniști de voce off

TranslatorsCafé arată ca un forum vechi, dar are locuri de muncă la distanță actuale pentru oameni cu roluri lingvistice și axate pe traducere.

Traducători Cafe

8. Idealist

Cel mai bun pentru: profesioniști din educație, furnizori de sănătate și medicamente, dezvoltatori comunitari

Idealist postează joburi la distanță în diferite categorii. Sunt disponibile sute de oportunități sortate după locație, abilitate sau alt cuvânt cheie.

Idealist

9. GrowthHub

Cel mai bun pentru: Toate industriile

GrowthHub permite utilizatorilor să caute locuri de muncă pe un panou de locuri de muncă care poate fi filtrat pentru a evidenția rolurile de la distanță în locația dorită.

GrowthHub

10. Monstru

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Monster este unul dintre cele mai mari panouri de locuri de muncă și cel mai proeminent, așa că are un număr aproape nelimitat de postări de locuri de muncă la distanță. Căutați aici mii de potențiale locuri de muncă.

Monstru

11. Glassdoor

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Glassdoor este adesea folosit pentru a afla despre companii, dar poate fi și un loc bun pentru a găsi de lucru. Introduceți „la distanță” în motorul de căutare pentru a găsi poziții în întreaga lume.

Usa de sticla

Cel mai bun pentru: marketeri, editori, profesioniști de televiziune

Media Bistro vă permite să găsiți cariere în Media. Căutați tastând „la distanță” pentru a găsi de lucru disponibil de la distanță în toată țara, de la companii precum NBC și HBO.

Bistroul Media

Cel mai bun pentru: profesioniști în marketing

Deși oricine poate căuta de lucru pe Indeed, este deosebit de util pentru profesioniștii în marketing. Multe industrii postează în acest motor de căutare de locuri de muncă.

Intr-adevar

14. NODESK

Cel mai bun pentru: profesioniști în operațiuni, finanțe, marketing

NODESK se mândrește cu o colecție curată de resurse de lucru la distanță pentru „nomazii digitali” și cei care doresc să treacă la lucrul la distanță.

NODESK

15. Dribling

Cel mai bun pentru: designeri grafici, ilustratori, designeri web

Dribbble prezintă munca creativă și permite profesioniștilor creativi să se conecteze la opțiunile de lucru la distanță. Meniul drop-down are o opțiune „la distanță” de selectat pentru o căutare ușoară.

Dribling

Cel mai bun pentru: muncitori europeni

Landing.Jobs găzduiește locuri de muncă pentru multe dintre cele mai importante companii europene. Fiecare solicitant de locuri de muncă trece printr-o experiență personalizată în care este conectat cu companii de tehnologie din întreaga Europă.

Aterizare.Locuri de muncă

17. GitHub

Cel mai bun pentru: Dezvoltatori

GitHub găzduiește tot felul de joburi, dar majoritatea sunt disponibile pentru dezvoltatori. Utilizatorii trebuie să tastați „la distanță” în locație pentru ca joburile de la distanță să apară la fiecare căutare.

GitHub

Cel mai bun pentru: dezvoltatori web

Stack Overflow este cel mai bun pentru dezvoltatorii web care caută locuri de muncă la distanță. Căutați după companie, locație, compensație și multe altele cu meniurile de căutare drop-down.

Depășirea stivei

19. Hundred5 (Toggl Hire)

Cel mai bun pentru: experți în rețelele sociale

Hundred5 își găzduiește panoul de locuri de muncă pe Facebook, iar noi locuri de muncă sunt postate în cronologia grupului. Este necesar un scurt test pentru a aplica la un loc de muncă.

Suta5

Cel mai bun pentru: femei în căutarea unui loc de muncă

Power to Fly a fost creat pentru a conecta femeile cu companiile care caută lucrători la distanță. Lucrătorii sunt asociați timp de două până la patru săptămâni pentru a se asigura că angajatorul și lucrătorul sunt fericiți să lucreze împreună.

Puterea de a Zbura

Cel mai bun pentru: dezvoltatori, designeri, profesioniști digitali

SitePoint oferă acum locuri de muncă de la distanță pe care utilizatorii le pot căuta prin filtrarea la industriile și locațiile relevante. Filtrele includ în funcție de regiune, locație geografică și abilități specifice.

Locuri de muncă SitePoint

22. ProBlogger

Cel mai bun pentru: redactori

ProBlogger oferă acces la postări de locuri de muncă pentru posturi full-time de copywriting, contracte contractuale și joburi independente.

ProBlogger

Cel mai bun pentru: scriitori

Freelance Writing este un site pentru companii pentru a angaja scriitori și pentru scriitori pentru a găsi afaceri. Din 1997, site-ul web oferă acces la locuri de muncă și la resurse pentru scriitori.

Scriere independentă

24. Textbroker

Cel mai bun pentru: scriitori

Textbroker evaluează scriitorii pe o scară de la 2 la 4 stele. Scriitorii preiau sarcini și sunt plătiți pe cuvânt. Plățile se fac direct către PayPal săptămânal.

Textbroker

Cel mai bun pentru: dezvoltatori și reclame

Comutați cu ușurință la „la distanță” pentru a căuta prin postări de locuri de muncă pe Locuri de muncă autentice. Postările vin de la clienți precum Tesla, The New York Times și alte mărci populare.

Locuri de munca autentice

26. RubyNow

Cel mai bun pentru: dezvoltatorii Ruby

RubyNow este conceput special pentru dezvoltatorii Ruby. Site-ul are peste 5.000 de postări de locuri de muncă din 2005.

RubyNow

27. Contena

Cel mai bun pentru: scriitori, marketeri de conținut și editori

Contena este un site de lucru la distanță axat pe scriere și editare. Locuri de muncă independente și munca la distanță cu normă întreagă sunt disponibile pe site.

Contena

28. Ridică-te

Cel mai bun pentru: Femeile care doresc să înceapă să lucreze independent

Rise este unic, deoarece este un loc de muncă la distanță pentru femei. Găzduiește joburi la distanță, proiecte bazate pe contract și alte poziții flexibile.

Creştere

Cel mai bun pentru: profesioniști în contabilitate și finanțe, agenți de call center, experți în comunicare

100 Telecommute Jobs are mai multe categorii de joburi la distanță disponibile. Nu există taxe de membru, așa că este ușor să cauți locuri de muncă postate de companii din această țară și altele.

100 de locuri de muncă de telecommute

Cel mai bun pentru: dezvoltatori, copywriteri, marketeri, designeri

Remote Jobs Club trimite e-mailuri bisăptămânale cu informații despre locurile de muncă actuale. Este un site gratuit care oferă postări de locuri de muncă la distanță direct în căsuța dvs. de e-mail.

Club de locuri de muncă la distanță

31. JustRemote

Cel mai bun pentru: profesioniști în resurse umane, scriitori, vânzări, SEO, markeri

JustRemote are sute de noi liste de locuri de muncă la distanță lunar care îi ajută pe oameni să găsească locuri de muncă complet sau parțial la distanță în întreaga lume. Este necesară o taxă lunară de 12 USD pentru funcția Power Search.

Doar la distanță

Cel mai bun pentru: oameni care doresc să lucreze cu companii startup

Angel List este unul dintre cele mai bune site-uri de folosit pentru a căuta locuri de muncă la distanță cu afaceri noi, în curs de dezvoltare. Transparența salarială diferențiază acest site.

Lista de îngeri

33. Guru

Cel mai bun pentru: freelanceri noi sau experimentați

Guru facilitează crearea unui profil pentru freelanceri și conectarea cu potențiali clienți. Există o taxă pentru a vă înscrie pe site.

Guru

34. Craigslist

Cel mai bun pentru: freelanceri noi sau experimentați

Craigslist este complet gratuit și disponibil în întreaga lume. Există locuri de muncă bazate pe concerte, la distanță, cu normă întreagă și cu normă parțială disponibile în orașele corespunzătoare.

Craigslist

35. Fiverr

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Fiverr este unic, deoarece permite persoanelor fizice să configureze produse și servicii pe care le oferă de la distanță. Indiferent dacă sunteți marketer, scriitor sau dezvoltator, puteți publica un serviciu și puteți finaliza joburi pentru clienți.

Fiverr

Cel mai bun pentru: profesioniști IT

Harta pentru freelancer găzduiește mii de proiecte și locuri de muncă IT. Deși majoritatea se bazează pe contract, unele sunt, de asemenea, la distanță și pot fi în locații precum Emiratele Arabe Unite, Spania și Suedia.

Harta pentru freelancer

Cel mai bun pentru: directori de nivel superior

Consultanța la Business Talent Group oferă mai multă libertate consultanților, directorilor și managerilor de proiect independenți. Locurile de la distanță permit talentului să lucreze de oriunde.

Grupul de talente în afaceri

Cel mai bun pentru: profesioniști din domeniul juridic

Axiom Law crede că legea se va îndepărta. Se potrivește avocaților și avocaților cu companii care doresc să aibă echipe juridice de la distanță de partea lor.

Legea axiomei

Cel mai bun pentru: consultanți europeni, dezvoltatori de software, marketeri, directori de afaceri

Telecomenzile este utilă deoarece are un panou de locuri de muncă la distanță care este împărțit în categorii. Pentru cei interesați să lucreze cu companii europene, acesta este un loc de început.

Telecomenzi

40. Hitmarker

Cel mai bun pentru: oameni pasionați de e-sporturi și jocuri

Hitmarker este pentru jucătorii profesioniști și participanții la sporturi electronice. Site-ul oferă poziții pe nivel și contract, facilitând sortarea joburilor de la distanță care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Hitmarker

Cel mai bun pentru: oameni cu pasiune pentru călătorii, marketeri, echipe de vânzări

TravelMassive este un site lider în industria de turism. Locuri de muncă la distanță sunt postate din toată lumea, ceea ce le permite oamenilor să călătorească în timp ce lucrează de la distanță.

TravelMassive

42. Upwork

Cel mai bun pentru: liber profesioniști, scriitori, editori, videografi, dezvoltatori

Upwork este un site web popular pentru aproape fiecare nișă de freelance. Spre deosebire de unele site-uri, Upwork preia o reducere de 20% din plata dvs. de la clienți ca taxă pentru serviciile sale.

Upwork

Cel mai bun pentru: Toate industriile

La fel ca și alte site-uri, Remotely Awesome Jobs colectează postări de locuri de muncă de la mai multe panouri de locuri de muncă într-un singur loc. Există etichete în partea de sus a paginii care vă permit să căutați anumite tipuri de locuri de muncă.

Locuri de muncă minunate de la distanță

44. Remote4Me

Cel mai bun pentru: dezvoltatori, ingineri, vânzări, resurse umane, SEO

Remote4Me este conceput pentru oamenii care lucrează în industria tehnologiei și colectează postări de locuri de muncă la distanță de la aproximativ 40 de panouri de locuri de muncă într-un singur site ușor de utilizat. De asemenea, este complet gratuit de utilizat.

Remote4Me

Cel mai bun pentru: lucru în concert

Amazon Mechanical Turk nu conectează neapărat oamenii cu muncă la distanță bine plătită, dar poate depinde de clienții care folosesc lucrătorii și de abilitățile acestora. Câștigurile ajung la un cont Amazon Payments.

Amazon Mechanical Turk

Cel mai bun pentru: editori, copywriteri

CrowdContent conectează editorii și copywriterii cu clienții printr-un panou de locuri de muncă sau echipe desemnate. Munca vine prin piața sa. Munca finalizată este plătită direct la PayPal de două ori pe săptămână.

CrowdContent

Cel mai bun pentru: Hustlers laterali din toate industriile

HubStaff Talent solicită solicitanților de locuri de muncă să configureze un profil înainte de a accesa o listă de noi locuri de muncă la distanță. Locurile de muncă sunt postate zilnic, dar au o valoare semnificativă.

HubStaff Talent

48. Aprés

Cel mai bun pentru: Femeile care se întorc din concediul de maternitate

Aprés este conceput pentru a ajuta femeile să revină în forța de muncă după concediul de maternitate, mergând la un program de lucru la distanță. Există o taxă pentru înscriere, dar site-ul oferă cursuri online, coaching de carieră și multe altele.

Aprés

49. Gun.io

Cel mai bun pentru: dezvoltatori de software

Gun.io se concentrează pe a ajuta la conectarea dezvoltatorilor de software cu potențialii angajatori de la distanță. Compania vă permite să conectați LinkedIn, GitHub și alte profiluri pentru a finaliza aplicații online pentru concerte la distanță.

Gun.io

Cel mai bun pentru: redactori, management de afaceri, programare, asistență pentru clienți

We Work Remotely este un alt panou de locuri de muncă care este împărțit pe categorii. Există mai multe industrii diferite care ies în evidență. Site-ul a fost unul dintre primele de acest gen și necesită o plată de 299 USD pentru a posta un loc de muncă.

Lucrăm de la distanță

51. External

Cel mai bun pentru: dezvoltatori web, telemarketeri, asistenți virtuali, copywriteri

Outsourcely oferă locuri de muncă la distanță cu normă întreagă de la angajatori din întreaga lume, mai degrabă decât proiecte bazate pe concerte, ceea ce este util pentru persoanele care caută un loc de muncă mai regulat.

External

52. Workew

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Workew este un panou de joburi la distanță care poate fi filtrat în funcție de tipul de job, locație și multe altele. Site-ul este complet gratuit.

Workew

53. Jobspresso

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Jobspresso oferă un panou de locuri de muncă gratuit pentru persoanele care își caută de lucru. Companiile, pe de altă parte, pot plăti pentru a-și spori locurile de muncă. Fiecare loc de muncă este ales manual și verificat de către personal.

Jobspresso

Cel mai bun pentru: ingineri de dezvoltare și software

Working Nomads se bazează pe abonament și oferă o listă organizată de joburi la distanță în căsuțele de e-mail ale utilizatorilor săi. Categoriile de locuri de muncă variază, dar cele mai multe locuri de muncă sunt postate în dezvoltare și inginerie software.

Nomazi lucrători

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Skip the Drive simplifică căutarea lucrărilor de la distanță prin adăugarea unui sistem unic de filtrare pe site-ul său. Puteți căuta după data afișării unui loc de muncă, muncă cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, locație și relevanță. Site-ul reunește și locuri de muncă de pe alte site-uri cu liste de locuri de muncă.

Sari peste Drive

56. CloudPeeps

Cel mai bun pentru: guru al rețelelor sociale, profesioniști în marketing și copywriting

CloudPeeps este un site bun pentru cei cu un portofoliu de muncă. A deveni un „peep” este o modalitate de a vă extinde modelul actual de afaceri cu un obiectiv independent.

CloudPeeps

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Virtual Vocations oferă pachete de membru pentru talente care caută lucru la distanță. Oferă o funcție de istoric al cererilor de muncă și o garanție de rambursare a banilor atunci când utilizați serviciul de abonament.

Vocații virtuale

Cel mai bun pentru: dezvoltatori, designeri, marketeri și vânzări

Remote.ok are o metodă interesantă de promovare a posibilelor locuri de muncă la distanță: Un clasament live al companiilor care oferă lucru la distanță. Aceștia sunt clasificați în funcție de frecvența cu care angajează, așa că acestea sunt cunoștințe utile pentru oricine se află în căutarea unui loc de muncă.

Telecomanda.ok

59. 99desene

Cel mai bun pentru: designeri

99designs este pentru designeri. Îi ajută pe designeri să-și prezinte munca în timp ce se conectează cu posibili clienți și concurează pentru concerte. Concertele sunt de obicei independente, dar pot fi și la distanță.

99designs

60. Muza

Cel mai bun pentru: Toate industriile

Muse permite talentului să caute după locație pentru lucru flexibil și la distanță. Pe site apar joburi de la distanță, de la concerte ESL la roluri de vânzări. În mod unic, site-ul oferă coaching profesional și cursuri online.

Muza
Visits: 395

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *