Noul update WhatsApp aduce un instrument avansat pentru ștergerea mai simplă a fotografiilor și fișierelor

Noul update WhatsApp aduce un instrument avansat pentru ștergerea mai simplă a fotografiilor și fișierelor

Toți utilizatorii care folosesc WhatsApp probabil au avut la un moment dat de-a face cu ștergerea fotografiilor sau a fișierelor nedorite. Ei bine, în ultima actualizate, instrumentul de gestionare a spațiului de stocare a fost îmbunătățit. Acum putem găsi și șterge fișierele care ocupă prea mult spațiu în telefon mai facil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul instrument va fi “lansat pentru utilizatorii din întreaga lume în această săptămână”, spune compania deținută de Facebook. Acesta va putea fi disponibil în aplicație accesând Setări -> Stocare și date -> Gestionare stocare. Momentan, utilitarul deja disponibil “Utilizare stocare” sortează pur și simplu toate chat-urile disponibile în funcție de spațiul pe care îl ocupă, afișând numărul de mesaje, fotografiile, GIF-urile și videoclipurile în fiecare chat. Utilizatorul le poate șterge individual, accesând fiecare categorie.

Acest lucru este la îndemână, dar nu oferă utilizatorilor o modalitate de a naviga prin conținutul pe care îl elimină. Este important în cazul în care trebuie să ștergeți, de exemplu, un chat al grupului de familie, dar doriți să să evitați ștergerea fotografiilor importante.

[embedded content]

Prin comparație, noul instrument oferă miniaturi de conținut și grupează aceste date în categorii, precum “Redirecționat de multe ori” și “Mai mare de 5 MB”. Acest lucru ar trebui să faciliteze identificarea de către utilizatori a conținutului de care nu mai au nevoie și care poate fi pur și simplu șters.

Visits: 39