(Publicitate) Inovație în materie de reducere a kilogramelor în plus – criolipoliza, un serviciu disponibil la Clinica Masaya

Marți, 24 martie 2020, 12:10

Disponibilă și în cadrul Clinicii Masaya din București, procedura vizează remodelarea corporală pe o cale non-invazivă. Orice nu presupune efort și durere este de interes, mai ales pentru cei care nu dispun de timpul necesar pentru a lupta prin antrenamente fizice contra țesutului adipos. 

Despre ce presupune în detaliu această procedură pot afla cei interesați mai multe online, pe clinicasamaya.ro sau direct în cadrul acesteia, în București. Câteva aspecte cu privire la criolipoliza se regăsesc și în rândurile următoare. 

Criolipoliza, inovație în materie de tratamente corporale

Procedura în sine presupune înghețarea celulelor adipoase și eliminarea lor ulterior din organism în mod gradual. Din rândul soluțiilor care există astăzi pe piață în acest sens este unicul tratament cu caracter neinvaziv și nechirurgical cu acțiune directă și definitivă asupra grăsimilor în exces, care presupune înghețarea celulelor caracteristice. 

În acest sens sunt utilizate dispozitive special concepute, mai exact sonde care vor fi aplicate pe zonele dorite, cu ajutorul unei membrane cu gel care va oferi pielii protecția necesara. 

Pe scurt, criolipoliza înseamnă înghețarea celulelor, fapt ce conferă o senzație de rece, urmată de absorbirea țesutului în mâner și ridicarea temperaturii acestuia la 20 grade. Este momentul în care grăsimile acumulate natural sunt eliminate din organism. 

Deși știa că e depistat pozitiv cu COVID-19, managerul spitalului din Tg. Jiu a refuzat internarea. El a confirmat pentru Libertatea că nu-i în spital: ”Sunt acasă. De joi, parcă”

Recomandări

Deși știa că e depistat pozitiv cu COVID-19, managerul spitalului din Tg. Jiu a refuzat internarea. El a confirmat pentru Libertatea că nu-i în spital: ”Sunt acasă. De joi, parcă”

 

Este preferată o astfel de procedură şi pentru că nu presupune anestezie sau incizii de vreun fel. Despre efectele obținute de cei care optează pentru o astfel de intervenție, timpul în care rezultatele devin vizibile și cm care vor fi reduși, le pot fi furnizare mai multe detalii de echipa care efectuează procedura. 

Întrebări firești care vor apărea cu privire la criolipoliză sunt cele referitoare la zonele corpului pentru care este indicată, contraindicații pentru o astfel de procedură, riscuri ce pot apărea, timp de finalizare a unui astfel de tratament și lista poate să continue.

La Clinica Masaya nicio întrebare nu rămâne fără lămuriri suficiente. Procedura se adresează tuturor zonelor unde există strat de grăsime, fiind recomandată în acest sens. Efecte ale acesteia, care nu ar trebui să alarmeze însă pentru că dispar în timp scurt, sunt o sensibilitate ușoară în zona cu pricina, cu posibilitatea de inflamare și tumefiere.

Un avantaj al criolipolizei este faptul că, odată distruse, celulele adipoase nu vor mai reveni în locul respectiv, aspect ce încurajează cu atât mai mult în direcția efectuării intervenției. 

Regăsesc cei interesați detalii despre acest serviciu medical în cadrul paginii ClinicaMasaya.ro, locul unde sunt disponibile și datele de contact necesare pentru a stabili o programare pentru criolipoliză.

Anamaria Prodan se implică în scandalul cu Ciprian Marica: „Am trăit și eu o astfel de experiență”

GSP.RO

Anamaria Prodan se implică în scandalul cu Ciprian Marica: „Am trăit și eu o astfel de experiență”


Horoscop 3 mai 2020. Leii trebuie să învețe să aprecieze perioadele senine

HOROSCOP

Horoscop 3 mai 2020. Leii trebuie să învețe să aprecieze perioadele senine

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 96