Tim Drone

(Publicitate) ARES lansează programul de consultații online gratuite pentru bolnavii de inimă care stau acasă din cauza epidemiei de coronavirus

Joi, 26 martie 2020, 09:42

Pacienții cu un istoric cardiovascular sunt mai expuși riscului de a dezvolta complicații în cazul contractării virusului. De aceea, este important ca pacienții cu boli de inimă să respecte măsurile de auto-izolare, însă, în același timp, este foarte important ca aceste persoane să fie atent monitorizate în această perioadă. În pacienților cardiaci, orice destabilizare a echilibrului metabolic fragil le poate pune viața în pericol. Medicii ARES le oferă acestor pacienți consultații online pro bono, pentru monitorizarea, calibrarea tratamentului și prevenirea unor evenimente cardiovasculare acute.

Consultațiile online pot fi programate prin accesarea site-ului www.centrele-ares.ro și completarea unui formular de pre-consultație în care se detaliază problema medicală și se încarcă eventualele documente medicale. Pacienții pot opta pentru o consultație virtuală sau pentru a primi recomandări medicale via e-mail.

În astfel de vremuri, trebuie să rămânem uniți și să avem grijă unii de ceilalți. Pacienții cardiaci sunt printre cei mai vulnerabili în fața infecției cu virusul SARS-CoV-2. Nu îi putem abandona. Am căutat o soluție pentru ca ei să poată rămâne acasă, în siguranță, dar să și beneficieze constant de monitorizarea unui medic specialist cardiolog” a declarat dr. Oren Iancovici, CEO ARES.

Activitatea ARES continuă pentru cazurile urgente. Pentru pacienții la care, în urma discuțiilor cu medicii cardiologi, se stabilește că este necesară deplasarea la spital pentru investigații sau proceduri intervenționale, ARES a pregătit măsuri de igienă și siguranță: triajul pacienților în afara clădirii spitalului, scanarea temperaturii corporale la intrarea în spital, înăsprirea măsurilor de igienă, permiterea accesului în spital numai pentru pacienți și personal medical, cazarea câte unui singur pacient în rezerve, pentru a limita contactul cu cei din jur.

Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală. De-a lungul celor peste 9 ani de activitate, la ARES au avut loc 14 premiere medicale naționale și internaționale.

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți

GSP.RO

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți


Horoscop 29 aprilie 2020. Balanțele au nevoie de susținere în tot ceea ce fac

HOROSCOP

Horoscop 29 aprilie 2020. Balanțele au nevoie de susținere în tot ceea ce fac

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 52

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *