Tim Drone

[Dă binele mai departe] Fundația Estuar lansează o linie telefonică de suport psihologic pentru personalul medical, paramedical și sanitar

Luni, 30 martie 2020, 12:36

„Situația în care ne aflăm la nivel național și global creează angoase pentru cei mai mulți dintre noi. Izolarea socială, schimbările, incertitudinea și vulnerabilitatea fizică ne pot afecta și sănătatea mintală, de care este important să avem grijă. Totuși, cei mai expuși și mai încercați în această perioadă sunt cadrele medicale, linia I de intervenție, cei care poartă responsabilitatea de a trata simptomele unui virus nou. Colegii mei terapeuți își vor folosi toată priceperea din peste 27 de ani de experiență a fundației pentru  a-i ajuta să gestioneze mai ușor provocările acestor zile”, a declarat Amedeea Enache, Director Executiv, Fundația Estuar.

Linia telefonică 4medicALL este deschisă începând de astăzi, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00. În funcție de evoluția situației și a solicitărilor, programul poate fi extins. Membrii personalului medical, paramedical și sanitar pot primi consiliere la numerele de telefon: 0758 119 314, 0758 119 313, 0758 119 304 sau pe e-mail, la [email protected].

Despre Fundația Estuar

Estuar este cea mai mare organizație non-guvernamentală din România care lucrează cu și pentru persoane diagnosticate cu boli mintale. Cu centre de zi în București, Ploiești, Cluj și Giurgiu, Estuar oferă beneficiarilor săi diferite servicii, printre care consiliere psihiatrică, psihologică și vocațională, servicii de prevenție și recuperare sau terapie ocupațională.

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți

GSP.RO

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți


Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

HOROSCOP

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *