Tim Drone

Horoscopul de azi 7 Aprilie 2020 – Să ne facem ziua bună!

BERBEC

Poate unii dintre voi isi sarbatoresc astazi ziua de nastere, mai restrans decat de obicei dar va bucurati de telefoane, mesaje si de urarile oamenilor dragi pe care nu i-ati mai vazut de ceva vreme. Oricum, se anunta o zi in care sufletul vostru va tresalta la cea mai mica emotie si veti dovedi empatie in multiple situatii.

TAUR

Se poate să primiţi un cadou şi să-nsemne mult pentru voi gestul făcut de acea persoană. O să vă bucuraţi de partenerul vostru,  poate e un moment festiv care-o să vă răscolească frumos pe dinăuntru şi o să mai faceţi un pas în relaţia sentimentală.

GEMENI

Pare ca va apare o provocare pentru distractie in zilele acestea in care sunteti nevoiti sa stati mai mult pe acasa. Prietenii va convoaca la un joc online, poate tenis, poate fotbal si o sa va incante spiritul de echipa care v-a cam lipsit in ultima vreme.

RAC

E cineva care se-apropie cu paşi timizi şi o să vedeţi dacă simţiţi un fior comun, dacă există combatibilitate. V-aţi putea repezi până la rudele mai in varsta care au nevoie de ajutor sa le mai duceti cate ceva. Va veti simti utili si sentimentul ca le-ati fost de folos va va reincarca bateriile.

LEU

Vă puteţi găsi şi voi sufletul pereche şi să vă completaţi frumos, să trăiţi o poveste de iubire – de film nu alta. O să vă descurcaţi cu banii, dacă trebuie să faceţi şi plinul la maşină, sa faceti ceva cumparaturi in plus sau sa va comandati o cina gata facuta pentru acasa.

FECIOARĂ

O sa primiti un ajutor pe plan profesional de la cineva din alta tara, poate semnati un contract sau vi se deblocheaza niste proiecte care erau tinute pe loc din cauza crizei sanitare. Pe plan personal, sunteti curtati insistent de o persoana noua care vrea sa va cunoasca si cu greu veti rezista tentatiei. Grija mare sa nu va expuneti prea mult!

BALANŢA

O să cheltuiţi poate mai puţini bani decât v-aţi imaginat, poate pentru că nimeriţi nişte reduceri, gratuităţi şi vi se face cinste pe ici pe colo. O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe stilul vostru şi să rezonaţi pe mai multe planuri pentru că sunteţi tot ce-şi doreşte omul respectiv.

SCORPION

Se poate să vă-ntâlniţi întâmplător cu cineva care fusese supărat pe voi, dar o să-i treacă dacă staţi de vorbă. Se poate să fie o zi importantă pentru relaţia voastră de cuplu şi o să vă luaţi angajamente pe viaţă.

SĂGETĂTOR

Pe voi cineva va vrea înapoi, după ce vă supăraserăţi şi o să vă gândiţi dacă vă vedeţi împreună, sau nu. O să-i strângeţi pe toţi ai casei la un loc să vă bucuraţi de un moment special din viaţa voastră, o reuşită la un examen, sau revenirea la o stare de sănătate mai bună.

CAPRICORN

Se poate s-alegeţi o variantă lejeră de petrecut timpul liber, ca să vă odihniţi, că v-o fi ajuns oboseala. Relaţia de cuplu traversează o perioadă de acalmie şi o să mai aduceţi unele îmbunătăţiri, ca să o faceţi să dureze pentru că doar pe-acest om îl vreţi în viaţa voastră.

VĂRSĂTOR

Astazi este posibil sa petreceti mai mult timp cu colegii si prietenii la telefon, sa va mai povesteasca ce si cum se intampla si in vietile lor.  In relatia cu partenerul de viata pot sa apara cateva reprosuri daca nu veti face intocmi cum isi doreste acesta.

PEŞTI

Poate vă duceţi în recunoaştere, să vizionaţi o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi, să mai faceţi înainte de asta un conciliu de familie să-şi spună fiecare părerea. Chiar daca vi s-au aprins calcaiele sa faceti aceste mutari, luati in calcul ca nu este cea mai buna perioada.

sursa:cespunastrele.ro

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *