Cum să slăbești 6 kilograme în 20 de zile. Nutriționistul Gianluca Mech propune dieta fito-ketogenică

În această perioadă de izolare la domiciliu, tot mai mulți oameni se confruntă cu acumularea kilogramelor. Pentru a reveni la forma inițială, multe persoane apelează la diverse diete, însă puțini ascultă de recomandările specialiștilor. În ajutorul celor care vor să slăbească rapid vine nutriționiștul italian Gianluca Mech cu o dietă în vogă.

Recomandarea nutriționistului reprezintă, de fapt, un program de nutriție fito-ketonic bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale. Dieta îmbină siropuri din plante ce au rol de detoxificare, ardere a grăsimilor și energizare, cu preparate realizate fără gluten, carbohidrați ori conservanți precum supe, omlete, pâine, piure de cartofi, pizza, creme de fructe, iaurt, ciocolată, frappe-uri, biscuiți, cereale, băuturi calde și băuturi proaspete de fructe. Gianluca Mech deține secretul acestei diete, un secret bine păstrat de multe generații în familia sa, și l-a aplicat în diete personalizate, cu un protocol eficient împărțit în patru etape: curățarea organismului, faza intensivă, faza de stabilizare și faza de menținere a unui stil de viață sănătos. Astfel, se pot pierde 6 kilograme în 20 de zile, fără a agresa organismul.

Cum să slăbești, stând în picioare

Mai mult plante curative, mai puțin
carbohidrați

Nutriționistul a dezvoltat conceptul acestei diete combinând 10 plante curative care ajută organismul să ardă grăsimi și să aibă mai multă energie. „Dieta Tisanoreica este o dietă fito-ketogenă în stil mediteraneean. Are la bază ingrediente cu un conținut redus de carbohidrați, iar alimentele sunt gândite pentru a imita cât mai bine aspectul și gustul celor obișnuite, bogate în carbohidrați. Avem supe, omlete, pâine, piure de cartofi, pizza, creme de fructe, iaurt, ciocolată, frappe-uri, biscuiți, cereale, băuturi calde și băuturi proaspete din fructe. Îmbinăm siropurile curative, energizante, detoxificante, cu alimente fără gluten și conservanți”, explică Mech.

Dieta cu banane verzi te scapă de 4 kilograme în doar câteva zile. Cum se ține

Dietea se desfășoară în patru etape:

-Etapa de purificare. Are loc curățarea hepatică și limfatică. Durează 3 zile, timp în care se consumă: sirop de drenaj, sirop tonic, băutură cu gust de cacao, suplimente alimentare, totul alături de o dietă hipocalorică.

-Etapa intensivă. Se exclud zaharurile și alcoolul. Se consumă patru mese pe zi, cu 19 grame de proteine fiecare, plus legume verzi, mâncăruri proteice și extracte din ierburi cu acțiune de drenare și purificare.

-Etapa de stabilizare. Se
reintroduc carbohidrații cu nivel glicemic scăzut, paste orez, cereale. Se
evită alcoolul, zaharurile simple și fructele. Se consumă suplimente alimentare
sub formă de sirop.

-Etapa de menținere. Se
consumă alimente dietetice create de Mech, alături de alimente uzuale de
calitate, proaspete, de sezon.

Durata protocolului
variază de la un minimum de 20 de zile până la maximum 42 de zile. Nu este
recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, dar nici copiilor sau
persoanelor care suferă de tulburări alimentare. Care sunt alimentele propuse,
siropurile și recomandările le aflați de pe site-ul oficial al nutriționistului.

Visits: 66