Tim Drone

(Publicitate) Premieră în România – Facebook Ads Masterclass cu Yahav Hartman și Vlad Cristea

Premieră în România – CEO-ul MadgicX Yahav Hartman împreună cu Vlad Cristea, CEO Brandion anunță cel mai tare webinar de digital marketing realizat vreodată gratuit în România.

Este vorba despre un workshop de Facebook & Instagram Ads desfășurat online prin aplicația Zoom, unde cei doi antreprenori vă arată:

Cum se creează o campanie de Facebook ads de succesCum se optimizează campaniileCum se scalează campaniileCum se poate automatiza tot acest proces.

Partea cea mai interesantă este că Yahav și Vlad vor intra live pe contul dumneavoastră de Facebook Business Manager și vă vor ajuta să vă optimizați campaniile.

Vlad Cristea este co-fondator și CEO Brandion®.  Este specialist în marketing digital cu mulți ani de experiență pe piața din România, UK și USA. În portofoliul său de clienți se regăsesc companii precum Fedex, P&G, Abbvie, Pokerstars și Sony PlayStation. A fost invitat că speaker la diverse evenimente de digital marketing și ecommerce precum TeComm.

Yahav Hartman este fondatorul și CEO-ul madgicx.com, cel mai rapid partener de marketing Facebook (specializarea AdTech). Hartman este consultant pe partea de strategie și publicitate high-end pentru multe branduri din topul Fortune 500 și a gestionat peste 1 miliard de dolari pe Facebook  Ads.

 Indiferent dacă aveți sau nu experiență cu Facebook Ads, nu vreți să ratați șansa de a participa la o sesiune de coaching cu Yahav și Vlad pentru a “fura” puțin din experiența lor. În mod normal, o ședință de coaching cu Yahav și Vlad are multe zero-uri în coadă, dar acest eveniment ce are loc pe data de 25 Aprilie la ora 17:00 este complet gratuit, și oricine se poate înregistra folosind următorul link: https://academy.brandion.eu/webinar-live – atenție însă, locurile sunt limitate! Evenimentul este organizat de Brandion în parteneriat cu MadgicX, și face parte din campania #ÎnvățDeAcasă inițiată de Brandion Academy.

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *