(Publicitate) Asociația Joc Responsabil își pune la dispoziție serviciul de Consiliere psihologică online 24/7 celor aflați în linia 1 în gestionarea Covid-19 și persoanelor vulnerabile afectate psiho-emoțional de pandemie

Inițiativa este susținută de Fortuna Entertainment Group și reprezintă o extensie a serviciului de consiliere psihologică online non-stop destinat persoanelor cu probleme legate de jocurile de noroc, pe care Asociația Joc Responsabil l-a lansat, în premieră pentru țara noastră, în luna septembrie a anului trecut și se bazează pe experiența pe care psihologii noștri au dobândit-o de la lansare și până în prezent.

Serviciul de consiliere psihologică online 24/7 al Asociației Joc Responsabil, accesibil, special pentru această perioadă la https://mergemmaideparte.jocresponsabil.ro și la 

https://mergemmaideparte.ro , pune la dispoziția personalului medical, angajaților MAI, cadrelor militare sau persoanelor vulnerabile, afectate psiho-emoțional de epidemia de Covid-19, psihoterapie online non-stop pentru prevenirea burn-out-ului și a panicii în fața virusului, precum și modalități de gestionare a relației cu propria familie, ori de diminuare a fricii și anxietății. În plus, echipa de psihologi a Asociației Joc Responsabil este pregătită să identifice metode prin care personalul din linia întâi poate interacționa cu pacienții sau persoanele dificile. 

Acest demers vine în circumstanța în care presiunile mentale și fizice pentru specialiștii aflați în linia întâi sunt uriașe, iar nevoia ca aceștia să rămână încrezători și să treacă cu bine peste această perioadă dificilă este cu atât mai importantă cu cât viața noastră, a tuturor, depinde de ei. 

1 Mai. Drepturile pentru care trebuie să lupți și pe care să nu le consideri niciodată câștigate definitiv

Recomandări

1 Mai. Drepturile pentru care trebuie să lupți și pe care să nu le consideri niciodată câștigate definitiv

 

„În contextul în care trăim și lucrăm în această perioadă delicată, ne folosim de experiența pe care am dobândit-o până acum în consilierea psihologică online și pe expertiza psihologilor noștri în terapie comportamentală și dorim să îi sprijinim pe cei implicați în linia întâi în gestionarea crizei SARS-CoV-2, care se află în dificultate majoră și au nevoie de consiliere psihologică. Având în vedere că populația este tot mai afectată psiho-emoțional de desfășurarea epidemiei de coronavirus, este normal ca fiecare dintre noi să punem umărul la a depăși această situație dificilă”, spune Dr. Cristian Andrei, psihiatru și coordonatorul programului de consiliere psihologică online 24/7 destinat persoanelor cu probleme legate de jocurile de noroc și Ambasador al Asociației Joc Responsabil. 

„În situații de criză, implicarea face diferența, iar solidaritatea și responsabilitatea socială sunt esențiale pentru a trece cu bine peste această perioadă. De aceea, am ales să venim în sprijinul tuturor persoanelor aflate în linia întâi în gestionarea crizei SARS-Cov-2 precum și a persoanelor vulnerabile afectate psiho-emoțional de pandemie, prin susținerea serviciului de consiliere psihologică online 24/7 destinat acestora”, spune Lewis Findlay, General Manager al Fortuna Entertainment Group, companie parteneră a Asociației Joc Responsabil.

Recunoaștere oficială: România nu ştie câți oameni a testat

Recomandări

Recunoaștere oficială: România nu ştie câți oameni a testat

 

Asociația Joc Responsabil se alătură, astfel, eforturilor depuse de ONG-uri, companii sau autorități publice pentru a contribui la diminuarea impactului psihologic pe care epidemia de SARS-Cov-2 o are asupra populației.

Contact: 

Asociația Joc Responsabil

Telefon: 0786.348.008,

Email: [email protected]

Website: www.jocresponsabil.ro 

Despre Consiliere 24/7

Lansat în premieră pentru România la începutul lunii septembrie a anului trecut, Consiliere 24/7 reprezintă cea mai modernă metodă de facilitare a accesului la consilierea psihologică pusă la dispoziția persoanelor cu potențiale probleme legate de practicarea în exces a jocurilor de noroc, ori apropiaților acestora, și care simt nevoia de îndrumare în timp real. La capătul Live Chat-ului Joc Responsabil nu se află roboți care trimit mesaje automate, ci psihologi instruiți special în rezolvarea acestui tip de probleme. Prin această inițiativă, Asociația Joc Responsabil s-a aliniat tendințelor internaționale în materie de consiliere specializată și a devenit un trend setter în România. Astfel, și-a extins aria de metode prin care sprijină persoanele care au întrecut limita recreațională a acestui tip de divertisment, favorizându-le accesul la ajutor de specialitate și oferind, totodată, un nivel și mai mare de încredere, confort și de confidențialitate celor care apelează la acest serviciu.

Noua șefă a Comisiei anti-COVID: „Se poate ca în septembrie să o luăm de la capăt”. Ce spune despre tratamentul cu Remdesivir

Recomandări

Noua șefă a Comisiei anti-COVID: „Se poate ca în septembrie să o luăm de la capăt”. Ce spune despre tratamentul cu Remdesivir

 

Despre Asociația Joc Responsabil

Asociația Joc Responsabil dezvoltă și implementează programe specifice referitoare la efectele practicării jocurilor de noroc și raportarea socială la acestea. Astfel, inițiază și participă la diferite activități menite să prevină dependența de jocuri de noroc și să crească interesul populației pentru programul “Joc Responsabil”; stimulează cultura de prevenire a unui comportament patologic de joc; promovează starea de echilibru legată de jocurile de noroc prin campanii și acțiuni de promovare și conștientizare; asistă jucătorii cu probleme de dependență legate de jocurile de noroc și oferă ședințe de evaluare și terapie pentru jucători și familiile acestora, cu psihologi și psihoterapeuți specializați în tratarea problemelor specifice acestui domeniu. Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul www.jocresponsabil.ro.

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan

GSP.RO

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan


Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

HOROSCOP

Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 74