PlayStation 5 ar urma să fie prezentat pe 4 iunie cu o funcţie nouă: Direct Demo

PlayStation 5 a fost în atenţia publicului atunci când am aflat că va sosi pe consolă noul joc Assassin’s Creed Valhalla, iar acum avem noi detalii despre dispozitiv. În primul rând a apărut o speculaţie pe mai multe site-uri reputate de gaming, care afirmă că PS5 va fi prezentat în sfârşit pe 4 iunie.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Apoi avem detalii despre o funcţie nouă numită Direct Demo. Asta înseamnă că vei putea încerca un joc din PlayStation Store direct, fără să îl descarci. E un fel de trial şi aduce cu o funcţie din Google Play Store, prin care te poţi juca o parte din joc fără să instalezi aplicaţia. Funcţia s-ar baza pe cloud gaming, cum o face şi PlayStation Now acum. Recent Sony a anunţat şi confirmat datele pentru două super jocuri aşteptate pe PS4: Ghost of Tsushima (vine în iulie) şi The Last of Us 2 (vine în iunie).

Luna trecută Sony a prezentat controllerul consolei, Dualsense şi a confirmat că vom vedea un debut pentru dispozitiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Controllerul are microfoane integrate, panou de iluminare mutat din faţă în jurul touchpad-ului, iar butoanele trăgaci au un nou unghi şi un nou tip de feedback. Se pare că PlayStation 5 are deja pagini pentru notificări de precomandă publicate pentru marii retaileri din SUA. E doar o chestiune de săptămâni până ce vom afla cum arată consola şi eventual şi preţul la precomandă.

Consola va avea un procesor octa core AMD Zen 2, GPU custom RDNA 2, o putere de 10.28 TFLOPs şi 16 GB de memorie GGDR6. Va mai avea şi SSD de 825 GB, drive Blu-Ray 4K şi o sumedenie de porturi USB. PS5 ar putea încărca 2 GB de memorie în doar 0.27 secunde.

Visits: 47