Update: DJI Mavic Mini distanțiere elici de la Sunnylife

R E Z O L V A R E
Un posibil defect de proiectare a apărut la proprietarii DJI Mavic Mini care se confruntă cu elicele care se freacă de corpul dronei datorită designului ușor și flexibil. Se pare că este o problemă cunoscută de oamenii care lucrează deja la soluții.

Revin cu o informare pentru posesorii de Mavic Mini, am montat și testat inalțătoarele de la Sunnylife  Aluminum Alloy Motor Covers iar rezultatul este perfect fly.

Până să montez inălțătoarele aveam probleme cu elicele din față, atingeau de corpul dronei în modul sport la mișcări bruște , după montarea kitului de la Sunnylife am stresat drona pe vânt și în modul sport și am elicele în stare perfectă.

Am verificat și temperatura motoareler după 25 min de stres  motoarele sunt reci, deasemeni am comandat și o gentuță Waterproof Explosion-proof Hard-shell Storage pentru o depozitare corectă a dronei iar elicele sunt libere nu ating de nimic, capacul gentuței in partea de sus este perfect plat are doar un strat fin de burete și nu atinge de corpul dronei.

Foto: TimDrone

 

 

Visits: 93