Tim Drone

Alarmă iPhone: cum te trezești cu melodia preferată din Apple Music

Cei de la Apple au vrut dintotdeauna să-ți facă viața mai dificilă când vine vorba de tonuri de apel și sonerii pentru alarme. Din fericire, dacă ești abonat la Apple Music, s-ar putea să ai noroc, măcar la alarme.

Apple Music este serviciul de streaming al celor de la Apple. Include toată muzica din lume, are un preț de 20 de lei pe lună pentru o persoană sau 30 de lei pentru o familie cu până la 5 membri. În plus, îl poți testa pentru trei luni fără niciun fel de cost din partea ta. Dacă ești posesor de iPhone, iPad sau Mac, este aproape regretabil să nu te abonezi la el.

Printre motivele suplimentare pe care merită să le ai în vedere dacă te abonezi, se numără posibilitatea definirii unei melodii din Apple Music pentru alarme. Mecanismul este surprinzător de simplu și, în funcție de cât timp vrei să dedici, îți poți alege o altă melodie pentru fiecare alarmă.

Este important de reținut că Apple nu-ți permite să folosești o piesă din Apple Music pentru tonuri de apel când te sună cineva. Dacă îți dorești să ai un ringtone personalizat fără să plătești și fără să folosești un PC sau Mac, am făcut un tutorial detaliat aici.

Pentru a-ți pune piesele preferate din librăria personală din Apple Music la alarmă, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Din ecranul principal al telefonul fă un tap pe Ceas. Eventual, caută această aplicație în telefon, dacă nu este pe prima pagină. Fă un tap pe Alarmă în partea de jos a ecranului. Bifează o alarmă existentă sau apasă pe + în dreapta sus pentru a crea o alarmă nouă.

Apăsând pe butonul Editați din stânga sus și atingând o alarmă existentă ajungi în aceeași fereastră care îți apare după ce ai apăsat pe +. În noul ecran, definește-ți ora dorită și fă un tap pe Sunet. Pe lângă tonurile de apel standard pe care le ai pe dispozitiv, în partea de sus a ecranului vei vedea o secțiune intitulată Melodii. Fă un tap pe Alegeți o melodie din acea secțiune. Implicit, s-ar putea să-ți apară cele mai ascultate melodii, dar poți alege orice piesă din librăria Apple Music. Modificările intră în vigoare în timp real.

melodie ton alarma

Visits: 22

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *