5 trucuri excelente pentru videouri făcute cu telefonul care merg chiar și pe cele mai ieftine modele

În cazul în care fie ești pasionat de așa ceva, fie îți cauți ocupație, ai mai jos câteva trucuri pentru videouri făcute cu camera telefonului.

Deși atunci când faci poze sau videoclipuri doar scoți telefonul din buzunar, îl îndrepți spre obiectul pe care vrei să-l surprinzi și apeși pe ecran, există și alte lucruri pe care le poți face cu camera telefonului și toate dau rezultate surprinzătoare. În continuare vei vedea câteva trucuri pe care le poți face cu camera telefonului care te vor face să te simi ceva mai creativ.

Partea cea mai bună e că nu-ți trebuie niciune echipament special pentru așa ceva, ci doar de obiecte pe care sigur le ai prin casă. De asemenea, poți folosi orice telefon, chiar și unul ieftin. Evident, rezultatele vor fi mai bune dacă telefonul pe care îl folosești are o cameră mai bună, însă ar trebui să-ți iasă cu orice ai la dispoziție.

Trucuri pentru camera telefonului din care-ți vor ieși cele mai cinematice videouri

În acest videoclip este folosit iPhone SE 2. Noul telefon de la Apple are o singură cameră principală de 12 megapixeli cu un senzor wide, care pare foarte similar cu cel din iPhone 11, cu F/1.8. Din păcate, nu vei avea posibilitatea de fotografii în lumină redusă cu Night Mode.

În videoclip vei vedea cinci trucuri cinematice pentru camera telefonului tău din care vor ieși niște videouri extrem de creative.

Trucul „bețivului care cade” – trebuie doar să-ți atașezi telefonul la un mop cu coadă flexibilă și să-l rotești.

Trucul „Edgar Wright” – ai nevoie doar de o alăturare de două videoclipuri în care mișcarea camerei se face în același sens.

Trucul cu mașinuța și ruleta – trebuie să-ți atașezi telefonul pe o mașinuță de jucărie și s-o conectezi la o ruletă. Atunci când apeși pe butonul ruletei, camera se va apropia de tine și efectul va fi unul frumos.

Trucul în care camera se rotește – dacă ai un pick-up, doar așează telefonul pe acesta cu camera orientată în sus. Dacă nu, pune o farfurie într-un castron plin cu apă și rotește-o.

Trucul telefonului care cade – ai nevoie doar de o oglindă și de o pernă pe care să cadă telefonul după ce îi dai drumul.

Visits: 43