ViewSonic TD2455 este un nou ecran tactil cu tehnologie PCAP pentru lucrul în echipă și săli de clasă

ViewSonic TD2455

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi detalii despre un nou produs lansat pe piață și anume ViewSonic TD2455. Acesta este un ecran tactil cu tehnologie PCAP creat pentru lucrul în echipă și săli de clasă. Ce ne rezervă și care sunt funcțiile sale aflăm împreună din rândurile de mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

În primul rând aflăm că ecranul de față suportă multi-touch în 10 puncte și suport multi-platformă. Are diagonală de 24 inch iar grație tehnologiei In-Cell Touch se oferă un răspuns deosebit de rapid la comenzi. Avem și design ergonomic astfel că se asigură un nivel ridicat de control în sălile de clasă și productivitate sporită în spațiile de lucru în echipă.

ViewSonic TD2455

Grație suportului pentru până la 10 atingeri simultan, mai mulți utilizatori pot scrie sau desena simultan pe suprafața ecranului, fie folosind stylus-uri sau degetele. Monitorul se livrează cu stylus optimizat cu greutate redusă ce poate fi folosit pentru scris notițe, desenat sau task-uri ce necesită mai multă precizie.

Caracteristici principale ale monitorului cu ecran tactil TD2455:

  • Diagonală de 24” cu rezolutie nativă Full HD (1920×1080);
  • Ecran tactil in 10 puncte cu tehnologie PCAP;
  • Design ergonomic, panou IPS deosebit de clar si rama extrem de ingusta pe 3 laturi;
  • USB 3.2 Tip-C, DisplayPort si HDMI.

Bifăm și prezența suportului USB 3.2 Tip-C prin care se facilitează conectarea cu sisteme desktop, laptop-uri sau sisteme Chrome. Printr-un singur cablu se asigură suportul pentru alimentarea cu energie, suport video și suport audio.

Avem un suport ergonomic pe ViewSonic TD2455 cu două articulații, astfel că ecranul poate fi înclinat și ajustat după bunul plac. Prețul recomandat pentru acest produs este de 380 dolari.

Visits: 43