Microsoft Surface Duo îşi dezvăluie în sfârșit specificaţiile: procesor last gen de flagship, 6 GB RAM și cameră de 11 MP

Microsoft Surface Duo

Greu de crezut că un smartphone cu ecran dual anunţat pe 1 octombrie 2019 încă nu are specificaţii şi data clară de lansare. E vorba despre Microsoft Surface Duo, care câţiva ani a fost cunoscut ca Surface Phone şi i-a avut chiar pe cei de la Nokia asociaţi în perioada când era doar zvon. Până la urmă s-a concretizat ca un smartphone cu ecran dual mare şi despre care aflăm mai multe detalii azi.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Atunci când Microsoft a anunţat Surface Duo în octombrie 2019, terminalul venea cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 la bord şi nu părea să aibă vreo cameră. Ulterior apăreau modificări de design, cu un terminal mai puţin butucănos şi aparent şi cu o cameră singulară.

Microsoft Surface Duo

Acum Windows Central revine cu informaţii şi a aflat că procesorul Snapdragon 855 e încă în cărţi, alături de 6 GB RAM şi 64 sau 256 GB stocare. Nu avem conectivitate 5G, ci doar 4G. Terminalul va avea două ecrane de 5.6 inch cu rezoluţie de 1800 x 1350 pixeli fiecare.

Microsoft Surface Duo

Aceste ecrane au panouri AMOLED şi densitate a pixelilor de 401 ppi. Există şi compatibilitate cu Surface Pen, iar noul terminal va aduce o singură cameră, de 11 megapixeli. Va fi amplasată deasupra ecranului din dreapta şi care va fi folosită şi drept camera principală şi drept camera selfie. În plus, vom avea o baterie de 3460 mAh aici şi încărcare rapidă via port USB-C.

Microsoft Surface Duo

În mod bizar încărcarea wireless şi NFC-ul nu sunt pe lista de dotări. Sincer să fiu nu sună ca un telefon prea tentant. Chiar și dacă îl luăm ca un pliabil experimental care încearcă ceva diferit. Ar trebui ca designul să fie o revoluţie totală pentru a fi impresionaţi de acest nou venit.

Visits: 64