Tim Drone

Coronavirus. Situația la Constanţa: Din totalul de 258 de persoane infectate, 240 s-au vindecat

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 258 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 240 de pacienți au fost declarați vindecați.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 391 de persoane, care ocupă 16% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 786 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, 16 mai a.c., peste 900 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

A.F.

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *