Star Citizen poate fi jucat gratuit de săptămâna aceasta

Cei care încă nu au un SSD în PC-ul lor vor avea săptămâna aceasta o demonstrație excelentă a motivului pentru care ai nevoie de unul.

Star Citizen are parte de încă o promoție ce vă permite să îl jucați fără a-l cumpăra. Între 22 mai și 1 iunie aveți posibilitatea de a-l descărca și de a vă bucura de modul în care v-ați dat seama cum să deschideți hangarul în care este parcat nava voastră.

Aveți acces la o parte din nave, la câteva planete imense, o groază de activități și la funcția de respawn ce devine foarte utilă când uitați că navele acelea au o greutate, iar gravitația este simulată.

Pe parcursul acestei promoții se mai desfășoară în joc și un eveniment special, un soi de târg aeronautic… spaționautic, numit Invictus 2950. Aici veți putea admira în detaliu oferta producătorilor de nave din lumea jocului, având posibilitatea de a le testa fără să aveți vreo străfulgerare cu ce s-a întâmplat când ați încălcat acea regulă a lui Eve Online de a nu pilota o navă pe care nu îți permiți să o vezi făcută țăndări.

Din moment ce orașul de unde începi tinde să fie masiv, întortocheat și neprietenos cu noii veniți, producătorul a creat și un ghid menit să vă ajute să găsiți evenimentul.

[PC Gamer]

Visits: 47