Dell anunţă noi PC-uri cu extra securitate şi inteligente pentru mediul corporate: Latitude, OptiFlex

Dell a prezentat în această săptămână noi computere menite mediului corporate şi axate pe securitate şi extra inteligenţă. Seria Precision 5000 include cele mai mici şi subţiri modele de staţii de lucru din lume, iar seria Latitude de modele 2 în 1 aduce versatilitate sporită. A fost extins şi portofoliul de produse OptiPlex.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Dell aduce tehnologia Optimizer pe cele 3 game, o tehnologie automatizată de optimizare pe bază de inteligenţă artificială. Astfel, software-ul încorporat învaţă cum lucrează fiecare persoană şi se adaptează la comportamentul său pentru a o ajuta să se concentreze asupra sarcinilor de lucru prioritare. Va lucra în fundal pentru a îmbunătăţi performanţa aplicaţiilor, conectarea mai rapidă şi sigură, dar poate şi elimina ecourile şi reduce zgomotul de fond în cadrul conferinţelor telefonice.

Noile PC-uri şi dispozitive Latitude 2 în 1 includ seria ultra premium 9000 şi Seria 7000, regândite în totalitate şi pe bază de design din aluminiu prelucrat şi periat. Vin cu autonomie sporită, numeroase porturi şi ecrane expansive cu muchii înguste. Au procesor Intel vPro de generaţie a zecea şi conectivitate WiFi 6 (Gig+) pentru viteze de până la 3 ori mai mari decât predecesorii. Se remarcă aici Latitude 9510, drept mai mic, uşor şi intelgient PC de afaceri de 15 inch.

Are o greutate de la 1.4 kilograme, oferă un design gata pentru integrare 5G, vine cu până la 34 ore de autonomie şi difuzoare puternice pentru conferinţe. Latitude 7410 şi 7310 sunt mici laptopuri premium de afaceri cu ecrane de 13 şi 14 inch. Latitude 7410 poate integra un panou 4K cu protecţie contra luminii albastre.

Staţiile de lucru Precision au fost adaptate pentru sarcini intense, precum procesare grafică intensivă, analiză a datelor şi modelare CAD. Au procesoare Intel Core vPro şi Xeon de generaţie 10, iar Dell Precision 5550 şi 5750 sunt cele mai mici şi subţiri staţii de lucru mobile de 15 inch şi 17 inch din lume. Vin cu suport HDR 400, compatibilitate VR şi AR, dar şi muchii foarte înguste.

Turnurile noi OptiPlex regândite sunt gândite pentru mediul medical, dar şi pentru educaţie. Dell a prezentat şi Workforce Persona Quickstart, care ajuta la coordonarea şi monitorizarea flotei de PC-uri a unei corporaţii, cu extra protecţie şi corodonare.

Disponibilitate şi preţuri:

  • Latitude 9510 este disponibil acum începând de la 1.899 dolari. Latitude 7410 şi 7310 sunt disponibile acum, începând de la 1.499 dolari.
  • Dell Precision 5550 este disponibil acum începând de la 1.999 dolari. Dell Precision 5750 este disponibil la începutul lunii iunie, începând de la 2.399 dolari.
  • Serviciul Workforce Persona QuickStart este disponibil astăzi.

Visits: 61