HOROSCOP: Săptămâna 25-31 Mai 2020

Berbec:

Posibile noutati neasteptate legate de bani, de averea familiei, de mosteniri, ori aflarea unui secret. In cazul unora neatentia sau un oarecare dezinteres ii poate costa saptamana asta daca astfel dau apa la moara cuiva care atat asteapta, in felul asta sa-i insele la bani, sa se foloseasca de ideile lor sau de anumite bunuri care le apartin.

Pentru ca este posibil ca-n general forma fizica sau psihica sa nu fie dintre cele mai bune, ar fi indicat sa va ocupati de lucruri pe care stiti bine ca le puteti duce la bun sfarsit fara eforturi peste masura de mari.

Taur:

Multi dintre voi ar fi indicat sa reflecteze la sistemul de valori pe al carui principiu mergeau pana acum. Daca nu cumva ati facut-o deja, va veti da seama ca nu conteaza atat de mult ce ai, cat ai, atata timp cat nu folosesti totul, ca acumularile sunt folositoare doar daca poti face ceva pentru cei care nu au…

Surprizele pot avea legatura cu modul in care va implicati in cauze comune cu alti oameni, fie ca este vorba despre cele in care cineva poate fi ajutat, fie despre interesele unor oameni cu care aveti ceva in comun, ori cu un partener si relatia dintre voi.

Gemeni:

Cariera este un domeniu care va preocupa intens, va impinge la fel si fel de actiuni si de demersuri pentru a putea razbate intr-un anumit domeniu periclitat, pentru a face schimbarile necesare atat in felul vostru de a fi de pana acum, cat si in programului zilnic.

Tot din aceasta zona pot aparea si noutatile neasteptate printr-o conjunctura ciudata de sustinere sau de piedici fara sa puteti afla cine este sau a fost in spatele ei. Situatia ambigua a unei relatii are nevoie de lamuriri, in sfarsit.

Rac:

Reaparitia cuiva din trecut poate provoca unora o stare de extrema confuzie, de sentimente amestecate a caror perceptie ar putea sa nu fie tocmai corecta. Aceeasi stare poate aparea si la cei care sunt intr-o relatie la distanta, si care nu mai pare a fi functionala in ultima perioada.

Posibila invitatie neasteptata la un eveniment, sau o surpriza de departe. Spre sfarsitul saptamanii s-ar putea sa incepeti pregatiri pentru o calatorie, daca este necesara prezenta voastra la un eveniment de familie.

Leu:

Nici unii nativi Leu nu vor fi scutiti de evenimente surpriza, posibil din cauza cuiva din familie, a unor bunuri imobiliare sau mosteniri. Sau poate apar noutati in bugetul familial prin schimbarea de venit a partenerului de viata, ori ca urmare a schimbarii statutului vostru social, a pronuntarii unei sentinte judecatoresti, a platii unor daune.

Oriunde ma uit pe harta voastra generala vad nevoia de a restrange cheltuielile la strictul necesar, de prudenta si cumpatare, cel putin o perioada…

Fecioara:

Probabil ca sunt niste relatii in viata voastra care trebuie delimitate mai corect, definite mai clar in unii sau altii dintre termeni: care e prieten(a), care iubit(a), care-i aliat si care nu. Surprize pot aparea tot din zona relatiilor, dar nu dintre cele apropiate, ci mai indepartate fizic sau prin grad de rudenie, de exemplu prin alianta.

Cei care au de organizat sau de participat la un eveniment reprogramat, probabil ca nu vor sti pana-n ultima clipa daca pot merge sau cate persoane vor fi de fata.

Balanta:

Evenimente neasteptate pot aparea din sfera muncii sau serviciilor facute in beneficiul altora, de unde poate asteptati anumite rezultate si va alegeti cu altele.

Dar poate fi vorba si despre conditiile de munca, schimbarea lor intr-un sens neasteptat, ori de sanatate, posibile mici accidente in special din neatentie in indeplinirea unor munci, preocupari pentru starea voastra si vizite la medic, sau un psihic prea tensionat. Preventiv e bine sa dati suficienta importanta odihnei si somnului.

Scorpion:

Pareti a fi intr-o dispozitie destul de schimbatoare, fluctuanta, saptamana asta, iar unii dintre voi, cei care au predispozitii, ar putea avea chiar niste iesiri nepotrivite fata de oamenii apropiati.

Cauza stresului ar putea fi chiar situatia neclara, cu care destul de greu va puteti obisnui pentru ca voua nu prea va plac incertitudinile, lucrurile pe care le puteti controla si manipula voi insiva. Situatii surpriza datorate partenerului de viata, unor colaboratori, poate unor procese in care sunteti parte, dar in cazuri mai rare si din cauza sanatatii, asa ca fiti grijulii.

Sagetator:

Destul de multi ar putea fi cei care simt acut nevoia de a clarifica situatia in niste colaborari de munca, a unor contracte, pentru ca vor sa stie clar pe cine mizeaza mai departe.

Surprize in programul zilnic din cauza unor colegi, a unor modificari dictate de sefi sau autoritati, a sprijinului pe care-l primiti de la familie. Spre sfarsitul saptamanii preocupari legate de niste economii, rate, impozite, mosteniri, taxe, imprumuturi, bugetul comun al afacerii sau familiei, masurile care se pot lua pentru a securiza si asigura ceva.

Capricorn:

Destul de multe preocupari domestice sau legate de serviciu, de a face niste treburi pe care le-ati tot amanat, nu v-ati ocupat de ele pentru ca nu s-a putut sau n-ati vrut.

Unii probabil ca vor avea niste drumuri de facut in vederea organizarii unui eveniment de familie, sau poate alergatura este pentru intocmirea unor documente in vederea unui examen, test, angajare, sau pentru un bun imobiliar. Spre sfarsitul saptamanii poate va pregatiti de musafiri de departe, sau apar in viata voastra oameni noi, munca de echipa cu partenerul de viata.

Varsator:

In cazul celor suficient de tineri se pune problema unei relatii la distanta, a unor studii superioare in tara sau in strainatate, a unei calatorii de vacanta, mai ales sa-si dea seama daca oricare dintre astea sunt de perspectiva, daca le pot face sau nu, daca se ocupa de aranjamentele necesare.

In alta ordine de idei se poate pune serios si nevoia banilor, iar acest argument s-ar putea sa aiba greutatea cea mai mare. Acolo unde este posibil s-ar putea sa existe un sprijin suplimentar neasteptat din partea familiei, dar unde nu-i de unde…

Pesti:

Niste chestiuni financiare legate de un imobil, de un imprumut bancar, o mostenire, trebuie cumva rezolvate daca nu s-a putut in ultimele doua luni din cauze obiective, sau daca voi ati tot amanat, in speranta ca astfel mai trageti de timp.

Sunt posibile situatii neasteptate sau noutati surpriza legate de un frate sau ruda apropiata, a voastra sau a partenerului de viata, de un vecin, un contract, o calatorie, sau poate sustineti un interviu pentru un job mai bine platit. Fiti foarte atenti cand va deplasati.

sursa:cespinastrele.ro
Visits: 91