Realme lansează căştile Buds Q, Buds Air Neo şi power bank-uri noi

Brandul cel mai ocupat de azi a fost cu siguranţă Realme, adică spinoff-ul celor de la Oppo. Au anunţat telefoane, căşti, power bank-uri, televizoare şi căşti. Noi ne ocupăm în acest articol de căşti şi power bank-uri. E vorba despre căştile Realme Buds Q, dar şi Buds Air Neo, plus power bank-uri de 10.000 mAh.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Începem cu căştile Buds Q, care au designul realizat de către un om de la casa de modă Hermes, Jose Levy. Produsul vine cu promisiunea a 20 de ore de autonomie şi cu suport Bluetooth 5.0. Căştile au certificare IPX4, ceea ce înseamnă că rezistă la stropiri cu apă. Fiecare cască cântăreşte 3.6 grame, iar cu tot cu cutia de transport şi încărcare se ajunge la 35.3 grame. Avem la dispoziţie drivere de 10 mm aici, iar cutia suportă încărcare rapidă pe fir la 30W.

Produsul debutează la suma de doar 17 euro şi e disponibil doar în China deocamdată.

Trecem la Buds Air Neo, care amintesc de Realme Buds Air, doar că au drivere mai mari, de 13 mm faţă de 12 mm. Cutia lor nu are încărcare wireless şi nici anulare a zgomotului de fond din mediu. Designul e similar cu cel de la Apple AirPods şi avem atât o variantă albă, cât şi roşie. Realme Buds Air Neo vine cu tehnologie Bluetooth 5.0, dar şi funcţia Google Fast Pair Service, plus procesor R1 şi control tactil pentru comenzi de redare, pauză, melodia următoare, activare asistent vocal sau răspuns apeluri.

Avem şi o aplicaţie care ne permite să schimbăm acţiunile pentru gesturi. Produsul are certificare IPX4 şi autonomia fiecărei căşti este 3 ore de playback audio. Ajunge până la 17 ore cu ajutorul cutiei de încărcare. Preţul este 36 de euro.

Am ajuns şi la powerbank-uri: Dart de 30W şi Power Bank 2. Primul are o capacitate de 10.000 mAh şi poate primi şi oferi încărcare pe fir la 30W. Nu are preţ încă. Realme Powerbank 2 are capacitate de 10.000 mAh şi suporta încărcare la 18W. Vine cu un port USB-A şi un port USB-C. Costă doar 12 euro.

Visits: 91