Sony a lansat o cameră specială pentru vloggeri, ZV-1, dar şi un handycam 4K compact

Sony a lansat o cameră specială pentru vloggeri, ZV-1, dar şi o nouă camera video compactă, Handycam 4K FDR-AX43. Sony a creat o cameră specială compactă pentru vlogging, modelul ZV-1, un model uşor şi compact, ideal pentru crearea de conţinut.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Designul este inspirat de RX-100 V5 şi V7, doar că avem un corp şi mai uşor şi camera e mai uşor de ţinut în mână. Mânerul special face mai uşoară realizarea unui selfie sau filmarea selfie, chiar şi când ecranul e îndreptat spre tine. Ecranul flip out e un punct de atracţie aici, aşa că poţi vedea imediat rezultatul filmării şi să te păstrezi în cadru şi bine focalizat.

Avem şi un indicator roşu, care ne arată că filmarea a pornit. La bord avem un senzor de 20 de megapixeli şi un obiectiv identic cu cel al camerei RX100 V. Împrumută şi procesorul de la RX100 VII. Avem parte de optică Zeiss, iar camera oferă focalizare automată şi expunere automată.

ZV-1 filmează 4K la 30 FPS sau HD la 120 FPS. Suportă şi HLG şi HDR, dar şi optimizare steady shot. Puteţi alege şi între stabilizare optică şi electronică. Sony oferă şi detecţie automată a ochilor şi poate detecta automat când ai intrat şi ieşit din cadru pentru o încadrare mai bună.

Avem şi efecte Bokeh (fundal blurat), iar o grilă generoasă din zona de sus a camerei include un set de microfoane care sunt unele superioare celor de pe aparatele point and shoot. Există şi suport pentru filmare Super Slow Motion până la 1000 FPS. Produsul costă 3900 lei şi vine în magazine în iunie.

O altă nouă camera anunţată de Sony este modelul FDR-AX43. Acesta este un Handycam 4K, cu sistem de stabilizare optică Gimbal încorporat. Şi acest dispozitiv e gândit pentru vloggeri şi creatorii de conţinut. Are obiectiv cu zoom Zeiss, cu unghi larg de 26.8 mm, plus zoom optic 20x cu funcţia Clear Image Zoom 30x. Avem parte şi de inregisrrare 4K şi zoom 40x pentru filmare HD.

Există şi o structură a microfoanelor cu captare prin 3 capsule pentru o calitate superioară a sunetului. Autonomia bateriei este de până la 235 de minute de înregistrare continua cu o singură încărcare.

Acest model costă 3400 lei şi va sosi în Europa în iulie.

Visits: 53