Borderlands: The Handsome Collection este acum disponibil gratuit în Epic Games Store

După GTA V şi Civilization VI, acum avem încă un joc gratuit oferit de Epic Games Store. E vorba de fapt despre o colecţie de jocuri, Borderlands: The Handsome Collection, care include Borderlands 2 şi The Pre-Sequel. Jocurile se pot descărca gratuit până pe 4 iunie.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Vestea e cu atât mai bună când afli că până acum colecţia costa în jur de 60 de euro. Primiţi şi toate DLC-urile şi conţinutul adiţional la pachet. Epic Games are şi un Mega Sale în acest moment, deci dacă vreţi să completaţi colecţia cu Borderlands 3, el este disponibil la reducere cu 50% (doar 30 de euro acum). Borderlands 2 este unul dintre cele mai apreciate jocuri din istorie, cu un level design fantastic, un villain Handsome Jack legendar şi o tonă de loot şi locaţii legendare.

[embedded content]

The Pre-Sequel nu a fost la fel de apreciat, dar a stat bine la poveste şi personaje carismatice, explicând şi multe poveşti din fundal. Aflaţi şi ca un port pentru Nintendo Switch al lui Handsome Collection tocmai a sosit pe Nintendo Switch pe 29 mai. Ambele jocuri din colecţie au grafica remasterizată şi pot rula în Full HD la 60 FPS. Există şi suport pentru split screen multiplayer local cu până la 4 jucători, în loc de 2 gameri ca în jocurile originale. Pe 3 aprilie 2019 a venit şi un patch care a adus suport 4K pe PS4 şi Xbox One X.

Dacă se confirmă lista scăpată cu ceva vreme în urmă, următorul joc gratuit care vine pe 4 iunie este ARK Survival Evolved. Puteţi lua Borderlands The Handsome Collection de aici.

Visits: 34