HBO Max a fost lansat în SUA

Săptămâna aceasta a sosit un nou concurent pe piața de video streaming, HBO Max. A nu fi confundat cu HBO Go, pe care îl putem accesa noi.

Noul serviciu este menit ca o extensie a celui pe care îl știm, oferind o grămadă de alte opere, o aplicație diferită și un preț de 15 dolari pe lună. Totuși, pare să aibă câteva mici probleme. Cea mai sesizabilă dintre ele este faptul că încă din prima zi erau zeci de filme și seriale în categoria „Ultima șansă”, însemnând că urmau să dispară cât ai zice pește de pe serviciu. Ce face situația și mai bizară este că unele dintre aceste filme sunt proprietatea a WarnerMedia, ce deține HBO.

Apoi, a mai fost sesizată lipsa câtorva altor trăsături, precum absența unei opțiuni de a sări peste introducerea unui serial, de a trece automat la următorul episod sau opțiunea de a reda conținut pe rezoluție 4K.

O lansare nefinisată poate fi trecută cu vederea dacă un serviciu oferă conținut exclusiv de calitate, cum s-a întâmplat cu Disney+ și excelentul serial The Mandalorian. În cazul lui HBO Max, nu prea există așa ceva. Totuși, dacă vreți să vedeți o grămadă de desene cu Bugs Bunny, puteți aștepta până ce probabil va fi lansat și în Europa peste câteva luni.

[Ars Technica]

Visits: 55