iOS 13.5.5 va introduce un pachet de servicii de la Apple

Varianta beta de iOS 13.5.5 a fost publicata, iar in codul acesteia se ascunde ceva foarte interesant. Se pare ca Apple lucreaza la un pachet de servicii. Acesta va aduce la un loc Apple Music, Apple TV+ si multe altele, pentru o singura taxa lunara. Referintele numite bundle offer si bundle subscription au fost gasite in codul sursa al noului beta, iar acestea nu au fost prezente pana acum. Conform 9to5Mac, aceste coduri sunt legate de servicii precum Apple News+.

Clientii Apple au cerut un astfel de pachet de mult timp. Un fel de abonament Apple Prime care sa includa toata suita de servicii cu plata a producatorului. Introducerea acestora in iOS 13.5.5 ar indeplini dorintele acestora. S-a mai vorbit si in trecut despre acest subiect, iar Tim Cook a avut cateva lucruri de spus:

Referitor la intrebarea despre un pachet, ne uitam la fiecare serviciu si incercam sa ne decidem care este cea mai buna abordare. Cu introducerea lui TV+ am inteles ca ar fi o modalitate buna de a oferi utilizatorilor o solutie pentru a accesa intreaga plaja de produse. Cred ca ar fi ceva bun pentru acestia. Asta o sa si facem.

Aceasta declaratie a venit in al patrulea trimestru al anului trecut intr-o conversatie cu un analist. Pe atunci, nu am primit un raspuns sigur, dar se pare ca Apple a lucrat la asta. Cu tot cu lansarea lui Apple Card compania ar putea, in teorie, sa ofere un serviciu hardware + software la un pret mai mic. Tinand cont ca viitorul companiei sta in serviciile de acest fel, nu ar trebui sa fim surprinsi de o astfel de mutare odata cu lansarea lui iOS 13.5.5.

Visits: 78