Cel mai nou smartwatch de lux vine de la Hublot; Modelul Big Bang e costă 5200 dolari

Hublot

În lumea smartwatch-urilor există și modele de lux create special pentru cei cu dare de mână care vor să poarte la încheietură un accesoriu pe măsură. Printre producătorii de asemenea purtabile îi avem și pe cei de la Hublot care tocmai ce au prezentat modelul Bing Bang e.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Acest ceas poate fi admirat în imaginile din cadrul articolului de față și trebuie să știți că prețul este unul piperat. Hublot Big Bang e vine cu sistem de operare Wear OS și poate fi găsit într-o singură variantă, cea de 42 mm. Configurațiile includ modele cu carcasă din titaniu sau ceramică, ambele oferind sticlă de safir pentru protecția la zgârieturi.

Hublot

Hublot aduce pe Big Bang e un crown fizic rotativ, iar ecranul este unul tactil AMOLED și circular de 30.80 mm. Are rezoluție de 390 x 390 pixeli, densitate de 327 PPI și procesor Snapdragon Wear 3100. Bifăm și bateria de 300 mAh, 1 GB RAM și 8 GB de stocare flash la bord.

Hublot

Pentru că ceasul de față rulează Wear OS asta înseamnă că avem și o serie de funcționalități Google asociate. Astfel primim suport Google Play pentru a descărca aplicațiile favorite, dar și suport pentru asistentul vocal Google Assistant. De asemenea, avem și suport Google Pay pentru a realiza plăți contactless.

[embedded content]

Acest nou smartwatch de la Hublot este compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 6.0 sau iOS 12. Are certificare 3ATM pentru rezistență la apă, conectivitate Bluetooth 4.2, NFC și Wi-Fi 802.11 b/g/n. Aflați că varianta din titaniu a lui Hublot Big Bang e costă 5200 dolari.

Pentru modelul din ceramică doritorii vor avea de scos din buzunar 5800 de dolari.

Visits: 39