EA Sports va insufleti stadioanele goale din Premier League

Pandemia cu care am ajuns sa traim, a devenit incetul cu incetul o normalitate. Odata cu adaptarea la aceasta oamenii revin la activitatile normale. Acest lucru este valabil si pentru fotbal iar in curand ne vom putea aseza iarsi sa urmarim cea mai mare liga din lume. Din pacate, show-ul din tribune se muta acasa. Pentru a inlocui lipsa spectatorilor, Premier League va folosi sunetele fanilor oferite de EA Sports. In ultimii ani, cele doua nume au fost des asociate si colaborarile au tot mers. Acestea revin acum, iar jucatorii de FIFA 20 vor recunoaste sunete din joc si in transmisiunile live din liga de fotbal a Marii Britanii.

Premier League nu a disparut permanent pe perioada izolarii; EA Sports, prin intermediul FIFA 20, a gazduit turneul ePremier League Invitational. Acesta a vazut cate un reprezentant al fiecarei echipe participand pentru titlu. Acesta a ajuns la Leicester City, iar James Maddison a fost incoronat ca cel mai bun gamer din liga.

Fotbalul revine!

Se pare ca EA Sports joaca de aceasta data un rol mai important decat un simplu joc. Cum stadioanele vor fi pustii, atmosfera trebuie intretinuta. In acest fel, creatorii FIFA colaboreaza cu Sky Sports pentru a integra sunete din joc in transmisiile meciurilor.

In parteneriat cu EA SPORTS FIFA, Sky Sports a creat o gama larga de zgomote din tribune specifice fiecarei echipe. Acestea vor aduce atmosfera vie din Premier League cand vor reincepe meciurile.

Sky Sports

Perioadele grele ca acestea ne fac sa intelegem cat de importatna este tehnologia in vietile noastre. Daca pana acum auzeam de EA Sports si dadeam din nas, acum sunt fericit ca voi putea revedea un meci din Premier League cu tot cu galagia specifica. Dupa ce multi mi-au dat in cap ca am punctat prea bine review-ul lui FIFA 20, am ajuns sa fiu recunoscator ca exista jocul asta. Altfel, de unde am fi avut chant-urile celebre care sunt un element de baza al celui mai popular sport?

Visits: 38