Xiaomi Mi Band 5 aduce ecran AMOLED, NFC si senzor ritm cardiac

Noua brățară inteligentă Xiaomi Mi Band 5 mult așteptată de fanii de wearables,a fost lansată oficial și aduce câteva caracteristici noi. Ecranul AMOLED, senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac și câteva funcții, sunt elementele de noutate pe noul model Mi Band 5.

Xioami Mi band 5 pret romania

Xiaomi a mărit ușor ecranul, acum de 1,1 inch. Rezoluția de 126 x 294 pixeli și eliminarea marginilor oferă o suprafață mai mare de afișare. În plus, ecranul este protejat împotriva zgârieturilor de un panel tempered glass.

Mi Smart Band 5 este compatibilă cu iPhone-urile, precum și cu telefoanele Android, monitorizează mai eficient ciclul de somn al purtătorului, adăugând suport pentru REM. Xiaomi a afirmat că monitorizarea ritmului cardiac este acum cu 50% mai precisă. Una dintre cele mai mari îmbunătățiri ale noii brățări inteligente este și sistemul de încărcare.

Aceasta este o schimbare binevenită, deoarece modelele anterioare din linia Mi Smart Band de la Xiaomi, au primit reclamații din partea utilizatorilor pentru modalitatea de încărcare. Acum, adaptorul de încărcare are fixare magnetică pe partea inferioară a benzii. Autonomia bateriei promisă de Xiaomi este de 14 zile de utilizare continuă.

Senzori:

  • accelerometru
  • senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac
  • barometru
  • giroscop
  • NFC-utilizat pentru plățile POS

Lansarea globală pare că va începe în luna iulie. Prețul de lansare în China este de 25-30 USD, cel mai probabil, în România prețul Xiaomi Mi Band 5 va ajunge la 140-170 lei.

Modelul anterior, Xiaomi Mi Band 4 este acum redus la Altex.

Visits: 46