Noile televizoare Sony ZH8 8K Full Array LED ajung în Europa; Vin cu Android TV, diagonale de 190 şi 215 cm

Sony a adus în Europa în această lună cele mai noi televizoare 8K, modele Full Array LED cu diagonale de 190 şi 215 cm. Acestea vin cu o experienţă imersivă de vizionare, mulţumită unor muchii foarte înguste şi oferă şi un sunet potrivit cu imaginea de pe ecran.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Noile modele sunt televizoarele Full Array LED 8K HDR ZH8, care pot fi cumpărate în Europa chiar din această lună. Oferă cele mai evoluate tehnologii de imagine pe care le are Sony în portofoliu, dar şi o experienţă intuitivă. În spatele imaginii de calitate se află procesorul de imagine X1 Ultimate dezvoltate de Sony, care oferă o imagine clară şi precisă, pentru o experienţă de vizionare cât mai realistă. Imaginile filmate în 4K sau 2K sunt scalate aproape de rezoluţie 8K folosind tehnologia 8K X-Reality PRO şi o bază de date 8K unică.

Rezoluţia fiecărui subiect este optimizată prin tehnologia Object-based Super Resolution, pentru a reproduce virtual texturi din lumea reală. Televizoarele ZH8 vin cu suport Full Array Local Dimming, care permite schimbarea nivelului de luminozitate a ecranului pentru a asigura un contrast cât mai impresionant. Scenele întunecate vor avea un nivel de luminozitate scăzut, iar cele cu multă luminozitate sunt şi mai luminoase. Sunetul beneficiază de Acoustic Multi-Audio şi tehnologia Frame Tweeter, prin care va urma desfăşurarea acţiunii pentru o experienţă de vizionare mai captivantă.

Amplificatoare independente sunt controlate separat pentru a gestiona precis poziţionarea sunetului emis de difuzoare în zone cu tonuri înalte. Televizoarele ZH8 suporta 8K la 60 FPS şi 4K la 120 FPS, dar şi timp de răspuns rapid prin intermediul HDMI, fiind deci gata de următoarele generaţii de console. În plus, aceste TV-uri aduc şi Google Assistant, Google Play Store şi Chromecast integrat, dar şi Android TV ca platformă de bază. Au suport Apple AirPlay 2 şi Apple HomeKit.

Modelul de 189 cm costă 33.248 lei în România, iar cel de 215 cm este 47.498 lei. Le găsiţi aici.

Visits: 56