Samsung anunţă The Frame 2020 şi alte noi modele smart TV

Samsung a anunţat un nou lineup de televizoare în ultimele zile, generaţia 2020. Printre altele include şi un nou model The Frame, cel artistic cu muchii înguste şi capabil să se convertească în tablou atunci când nu îl priveşti. Avem detalii mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Debutul a avut loc în India, dar televizorul este deja . Noul Frame TV 2020 vine în variante de 50 inch, 55 inch şi 65 inch, toate cu panou QLED şi cu acel Art Mode deja celebru preinstalat. Preţul de pornire este de 984 de dolari, pentru varianta cu diagonală de 50 inch. Noile modele aduc şi o ofertă neobişnuită: 10 ani de garanţie pentru burn in al panoului. Ni se promite un design inovator, contrast excelent şi o gamă de culori de 100%.

Atunci când nu foloseşti dispozitivul ca un televizor, el trece în Art Mode, fiind un fel de ramă foto care afişează tablouri clasice (1200 de opere de arta digitală din toată lumea). Noua ediţie the Frame aduce şi tehnologie Auto Hotspot, conectivitate USB 3.0, suport pentru asistenţi vocali că Google Assistant şi Amazon Alexa, dar şi Bixby. Există şi funcţie Game Enhancer pentru gameri, Personal Computer Mode, Home Cloud şi Music Player.

Samsung a crescut şi numărul de modele Smart TV-uri clasice pe care le vinde, atât modele 4K, cât şi Full HD şi HD Ready. Toate vin cu suport pentru Amazon Prime şi Netflix, plus funcţia Home Cloud, care îţi oferă acces la fotografiile şi clipurile tale direct din cloud. Personal Computer îţi permite să accesezi toate fişierele de pe PC şi să faci mirroring cu laptopul spre exemplu, chiar şi fără Internet.

Există şi Knox pentru securitate.

Visits: 37