Review Trust GXT 488 Forze – Casti certificate Playstation la 150 de lei?!

Castile de sunt unele dintre cele mai importante accesorii pentru orice fan al jocurilor. Acestea vin in toate formele, culorile si desigur, la toate categoriile de pret. In general, imi place sa folosesc modele scumpe intrucat am anumite asteptari; dar ce faci atunci cand ai un buget restrans? Poate tocmai ce ti-ai cumparat o consola si ai vrea si niste casti langa. Ei bine, din acest motiv am vrut sa incerc Trust GXT 488 Forze. Cel mai interesant lucru este ca aceste casti au si certificare PlayStation, ceea ce nu e chiar usor de obtinut si inseamna ca au fost nevoite sa treaca anumite teste.

Trust GXT 488 Forze – Ce sunt si care este treaba cu certificarea PlayStation?

Ce sa fie, ce sa fie? Este vorba despre o pereche de casti accesibile care sunt compatibile cu PlayStation 4 si se conecteaza direct prin intermediul jack-ului de pe controller. In acest fel, ai parte de sunet in-game si poti comunica cu echipa prin intermediul microfonului. Trust GXT 488 Forze se vrea a fi o pereche de casti destul de versatila, astfel le poti conecta si la PC, cat si la un telefon. Cel putin la astea trei platforme le-am conectat eu si totul a mers fara nici un fel de problema.

REVIEW TRUST GXT 488 FORZE PS4

PlayStation ofera unele dintre cele mai bune experiente din lumea jocurilor video. In acest fel, stim ca vrei doar cele mai bune accesorii alaturi de sistemul tau. Fie ca iti cumperi cele mai noi casti, ori un rucsac in care sa iti cari tot echipamentul, arunca o privire dupa logo-ul Official Licensed Product pe pachetul produselor dorite.

Care este insa treaba cu certificarea asta si de ce o tot mentionez? Ei bine, mai sus am extras un paragraf de pe pagina oficiala PlayStation. Pe scurt, prezenta logo-ului amintit mai sus asigura cumparatorii de faptul ca produsele care o poarta sunt destul de calitative incat sa se identifice alaturi de un brand precum PlayStation. Trust GXT 488 Forze se ridica la nivelul acestor asteptari si chiar daca sunt niste casti de 150 de lei, s-ar putea la fel de bine sa fie cele mai bune casti pentru PlayStation la 150 de lei. Despre specificatii nu sunt foarte multe de zis: avem niste casti usoare de numai 300 de grame, un cablu sleeved de 1.2m, un microfon omnidirectional si difuzoare de 50mm.

Design si calitatea constructiei

Trust GXT 488 Forze se simte orice, numai produs ieftin nu. Inca nu-mi dau seama daca este finisajul de laudat aici sau chiar materialele folosite. Da, se simte diferenta comparativ cu o pereche de casti precum Revolver de la HyperX, dar vorbim si de alt bracket de pret. In timp ce plasticul de pe ele nu este cel mai fericit, compenseaza prin greutatea redusa si buretii folositi pentru cupele castilor si suportul de cap. Toate astea se cumuleaza pentru a forma un produs foarte confortabil si destul de robust. Sau poate ca si-au bagat si japonezii de la PlayStation coada in combinatia asta.

REVIEW TRUST GXT 488 FORZE PS4

Pe partea de design stam bine. Cand am fost intrebat ce model vreau sa testez, am ales Trust GXT 488 Forze, varianta G. Litera vine de la culoarea gri; doar ca in cazul acestui model, este vorba de un pattern camo greyscale. Am ales aceasta varianta deoarece am crezut ca se potriveste ok cu controller-ul alb. Pare-se ca am ales bine. Cablul scurt este clar gandit pentru conectarea castilor la controller, iar telecomanda integrata pe fir este utila, chiar daca putin cam mare. Microfonul este ajustabil si are in capat un pui de veverita care sa mai izoleze putin respiratia si alte sunete de fond.

Sunetul este decent iar microfonul este fix cum te-ai astepta la banii astia

Ok, poate ca Trust GXT 488 Forze nu se remarca printr-un sunet cristalin si alte nebunii de genul acesta. In schimb, aceste casti se aud bine de banii lor si am remarcat faptul ca daca le tii undeva la 75% volum din rotita lor si dai sunetul din sursa mai tare, chiar se aud decent. Iar asta vine de la cineva care foloseste casti amplificate prin DAC pentru gaming. Bass-ul se aude putin infundat, iar inaltele par cateodata inexistente, dar nu prea sunt niste casti dedicate auditiei muzicale. In jocuri bubuiala suna ok, iar pasii inaimicilor se disting de mediul inconjurator destul cat sa iti zica un copil rus de 12 ani ca ai wallhack.

Microfonul este… prezent. Trust GXT 488 Forze sunt dotate cu un microfon omnidirectional in defavoarea unuia de tip cardioid. Asta rezulta intr-un sunet destul de murdar deoarece capteaza si sunete din jurul tau, insa pentru gaming este destul cat sa te intelegi bine cu colegii. In plus, nimeni nu te va porecli Optimus Blyat deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Faptul ca vorbim si de un microfon complet ajustabil este un plus, astfel il vei putea muta dupa bunul plac.

Design si Constructie – 75%

Calitatea Sunetului si a Microfonului – 70%

Raport Calitate/Pret – 85%

77%

OK!

Trust GXT 488 Forze nu au ambitii de casti high-end si le vad drept o solutie simpla, accesibila si onesta care ofera chiar mai mult decat te-ai astepta de la suma platita. Certificarea PlayStation le va ajuta sa iasa in fata cand vine vorba de o comparatie cu alte modele, iar design-ul variantei alese de mine chiar mi-a placut.

User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Visits: 42