Tim Drone

Samsung Galaxy Note 20 Ultra a fost postat pe site-ul Samsung Rusia

La fel ca in fiecare an, cand vine vorba de lansari de flagship-uri internetul o ia razna. Este si cazul lui Samsung Galaxy Note 20 Ultra, care a fost scurs pe internet. Partea tragi-comica este ca sursa este chiar site-ul din Rusia al companiei coreene. Macar in acest caz, veridicitatea pozelor si a informatiilor este incontestabila.

Desigur, cum au aparut, la fel au si disparut. Samsung s-a miscat rapid sa stearga pozele de pe site, insa raul deja a fost facut. Stiti cum e: „Daca ajunge pe internet, ramane pe internet!” Asta s-a intamplat si cu imaginile care au fost salvate de un pusti pasionat de tehnologie si postate pe Twitter.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Cand va fi lansat noul telefon?

Telefonul ar trebui sa fie anuntat in cadrul evenimentului Unpacked de luna viitoare. Asta inseamna ca suntem foarte aproape de a vedea si mai multe imagini cu el. Si ca tot veni vorba despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra; sunt singurul care a ramas interzis cand a vazut culoarea? Imi place la nebunie nuanta asta de cupru si cred ca ar fi foarte interesant de vazut pe viu.

Acum ramane de vazut si daca asta nu a fost o schema din partea Samsung Rusia; pana la urma nu avem nicio urma de branding si pare ca ansamblul de camere nu are un senzor pentru zoom. Asadar aceste doua poze ar putea fi la fel de bine randari ale unui prototip sau ale unui model intr-o varianta inca incipienta. Companiile ne-au obisnuit cu artificii de marketing de toate felurile si nu ma mai mira absolut nimic.

Visits: 32

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *