Xiaomi anunță lansarea lui Mi TV Master 65, televizor de 165 cm cu panou 4K OLED de 120Hz

Mi TV Master 65

După cum bine știți, compania chineză Xiaomi nu se rezumă doar la producția de telefoane mobile, aceasta având în portofoliu și multe alte produse, de la aparate de gătit orez, aspiratoare robot, dar și televizoare. Astăzi descoperim lansarea lui Mi TV Master 65, un televizor flagship de care și gamerii se vor putea bucura. Ce aduce special și cât costă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate

În primul rând trebuie să zăbovim câteva momente pentru a admira design-ul adoptat de către acest nou televizor. După cum se poate vedea mai jos, Mi TV Master 65 se remarcă printr-un panou frontal cu muchii foarte înguste, dar și cu o bază/suport din sticlă unde există și un efect de iluminare de tip “breathing”.

Mi TV Master 65

Rama metalică măsoară doar 4.6 mm în grosime și aflăm că raportul corp-ecran ajunge la un inedit 98.8%. Panoul este unul OLED de 65 inch ~ 165 cm care oferă luminozitate maximă de 1000 nits și aproape 0 nits pentru zonele colorate în negru. 1.07 miliarde de culori sunt afișate aici, iar televizorul acoperă 98.5% din spațiul de culoare DCI-P3.

Mi TV Master 65

Avem și rată de refresh de 120Hz, compensare MEMC și timp de răspuns de 1 ms – detalii care vor încânta cu siguranță gamerii. Pe partea video mai avem HDR10+, Dolby Vision și un unghi de vizualizare de 178 grade. La nivel audio avem sunet panoramic 3D cu frecvențe de 50 Hz – 20 kHz. Primim și o structură Dolby Atmos 2.1.2 cu difuzoare care livrează un output de 65W.

Mi TV Master 65

Există și o tehnologie specială de reflecție a sunetului către tavan pentru a se crea un spațiu surround 3D. Mai avem procesor quad-core MediaTek MT9650, GPU Mali G52 MC1, 3 GB RAM + 32 GB stocare. Bifăm și Patchwall, Bluetooth 5.0 și Wi-Fi Dual-band. Televizorul are 3x porturi HDMI (inclusiv HDMI eARC), 2x USB, S/PDIF și Ethernet.

Preț și disponibilitate Mi TV Master 65

Cât despre preț, acest nou televizor costă 1.630 euro pe piața din China acolo unde va sosi la vânzare începând de mâine, 3 iulie. Nu se știe totuși dacă produsul va sosi ulterior și internațional. Vom urmări anunțurile oficiale și revenim cu update-uri în momentul în care apar noutăți.

Visits: 28