Cel mai nou produs Tesla: pantalonaşi roşii de satin; Elon Musk ştie de ce!

Doar Elon Musk putea să lanseze pantaloni scurţi (foarte scurţi) marca Tesla pentru a sărbători creşterea cotaţiei Tesla la bursă. Credeam că nimic nu ne va mai surprinde după ce Musk a lansat un lansator de flăcări, dar iată că putem fi surprinşi. Ei bine, Musk a lansat nişte “short shorts” roşii din satin, atât de solicitaţi încât a picat site-ul Tesla.

Publicitate

Musk e într-o eternă bătălie cu investitorii şi analiştii financiari care nu cred în companiile sale. Aceşti pantaloni foarte scurţi sunt şi un joc de cuvinte. “Shorts” şi “shorting” înseamnă la bursă să pariezi contra unei acţiuni, să pariezi pe scăderea sa, cum face Bobby Axelrod în serialul HBO “Billions”. Musk le da o palmă celor care pariau pe picajul Tesla cu aceşti… aproape chiloţi. În 2018 CEO-ul a trimis astfel de pantaloni şefului de fond de investiţii David Einhorn, care pariase contra creşterii Tesla.

Acum apare o ediţie nouă de pantaloni din satin cu accent auriu. Costă 69.42 dolari şi au un logo mare Tesla în partea frontală stânga. În spate stă scris “S3XY”. Pentru cei care nu ştiu care e faza cu preţul, Elon Musk e născut la 69 de zile după 4.20, adică 20 aprilie, Ziua Internaţională a Marijuanei. 420 mai e şi o aluzie la preţul acţiunii la care Musk şi-a asigurat finanţarea pentru a lista compania la bursă, ducând la un proces intentat de autoritatea americană SEC. Musk făcuse public preţul pe Twitter, lucru considerat o manipulare a preţului acţiunilor.

Acţiunile companiei Tesla au crescut cu 189% în acest an, depăşind 1200 de dolari bucata săptămâna trecută. Tesla valorează 201 miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai valoros producător de maşini din lume. Puteţi cumpăra pantalonaşii de aici.

Visits: 28