Noul laptop Omen 15 pentru jocuri promite performante mari la dimensiuni mai mici

de Redactie Hit.ro | 8 iulie 2020

HP Omen

Noul Omen i se alatura un nou laptop de 16 inch inchis la bugetul extraordinar de bun tinand cont ca este vorba de Gaming.

Pe baza unei resetari a brandului de jocuri Omen si a unui nou desktop pentru jocuri, HP a anuntat o reproiectare complet noua a laptopului sau de 15,6 inci, modelul Omen 15.

Disponibil pentru comanda pretul incepe de la 5200 de lei. Designul actualizat are una dintre celel mai mici amprente, si detine cele mai noi componente de la Intel si AMD.

Laptopul este construit in jurul unui ecran de 15,6 inci cu niste lumini subtiri pe trei parti si un nou design de balamale plate de 180 de grade, care creste stabilitatea, a spus HP. Optiunile de afisare includ rezolutia UHD cu o rata de reimprospatare de 120Hz sau rezolutie FHD la 300Hz, precum si un display OLED.

Exista destul de multe alte optiuni pe care le puteti face cu configuratia Omen 15, cum ar fi sa detineti o placa Nvidia GeForce RTX 2070 Super cu design Max-Q, pana la un procesor Intel Core I7. Configurarea acesteia cu pana la 32 GB DDR4 de memorie RAM si pana la 1TB PCIe SSD sau SSD duble PCIe in RAID 0 sunt de asemenea disponibile, desi HP a spus ca a facut ca memoria si stocarea sa fie usor de actualizat dupa cumparare.

Omen 15 este, de asemenea, primul laptop pentru jocuri din industrie care foloseste un senzor termopile IR „pentru a optimiza eficienta termica, a mentine un control acustic constant si linistit al ventilatorului si a maximiza performantele din functia Dynamic Power din Omen Command Center”. Producatorul de calculatoare spune ca racirea ajuta acest laptop la „performanta procesorului la nivel de desktop”.

HP Pavilion Gaming 16 este de asteptat sa fie disponibil in luna iunie prin intermediul HP.com la un pret de pornire de 3500 de lei.

Te-ar putea interesa:

Recomanda   afisari

Visits: 53