Tim Drone

Philips 4K UHD | OLED+

de Redactie Hit.ro | 8 iulie 2020

Iti plac filmele? Lasa-te captivat de performanta cinematografica a acestui televizor OLED+. Procesarea avansata a imaginii P5 si difuzoarele Bowers & Wilkins orientate in sus te invaluie in imagini naturale si sunet impresionant. Vei vedea si auzi fiecare detaliu.

Oled

Imagine impresionanta. Sunet cinematografic.

Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice.

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

Ambilight. Duce emotia dincolo de ecran.

Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Muzica primeste un spectacol de lumini. Iar ecranul va parea mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Obtii iluminare ambientala perfect sincronizata. si inca un motiv sa-ti iubesti televizorul.

Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips

Treci dincolo de programele TV traditionale cu Magazinul Google Play si Galeria de aplicatii Philips. Beneficiaza de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. si mai multe beneficii.

Mai multe detalii: https://philips.to/2TTA1Mx

Recomanda   afisari

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *