Noua boxă inteligentă Google Nest este certificată de FCC; Iată succesorul lui Google Home

Nest

O veste pe care o aflam în urmă cu aproximativ o lună era și aceea că Google lucrează la o nouă boxă inteligentă, succesor pentru Google Home care va sosi sub branding Nest. Au trecut 4 ani de la acel model și într-adevăr ni se pregătește o variantă actualizată. Aceasta tocmai ce a fost certificată de FCC și vedem fotografii mai jos.

Publicitate

Ce remarcăm din start este faptul că această boxă are un format cu adevărat ciudat, asta dacă e să o comparăm cu modelele anterioare. Descoperim boxa a apărut în baza de date FCC nu numărul de idenitificare GXCA6 și că descrierea face referire la un “device interactiv de streaming media”.

Nest

Din imagini putem vedea că se păstrează unele elemente precum este cazul materialului tip țesătură aplicat în zona superioară. Sunt dezvăluite și dimensiunile acestei noi boxe Nest, care ajunge la o lungime de 220 mm. Este mai mare decât originalul Home (143mm), ba chiar și decât Home Max cu ai săi 200mm în lungime.

Pe seama documentelor aflăm că va avea suport Wi-Fi, dar și Bluetooth pentru capabilități de streaming audio. Va veni cu un adaptor DC de 30W și cu 4-LED-uri ascunse sub materialul țesătură. Apare și logo-ul Google și este de așteptat ca butoane senzitive să fie ascunse tot sub acest material.

Detaliile despre lansare și preț lipsesc pentru moment, dar așteptăm noutăți curând!

Visits: 57