Google prezintă oficial următoarea sa boxă inteligentă Google Nest; Iată cum arată

În această săptămână Google a ţinut un eveniment dedicat dispozitivelor inteligente, lui Google Assistant şi infrastructurii din spatele lor. A fost un prilej bun pentru a vedea următorul Google Home, următoarea boxă inteligentă a companiei. Ei bine are branding Nest şi poate fi văzută mai jos.

Publicitate

Următorul Google Nest Smart Speaker îl va înlocui pe Google Home şi va fi disponibil în curând. Se pare că Google a preferat să facă acest anunţ sumar pentru a opri avalanşa de scăpări din ultimele 24 de ore. Gigantul tech a trimis clipuri şi imagini cu produsul spre publicaţii din toată lumea, dar din păcate nu a dezvăluit specificaţii sau preţ.

Un lucru foarte important apare în teasere totuşi: faptul că noua boxă ar putea fi portabilă. Asta înseamnă că e prima boxă portabilă inteligentă de pe piaţă, cu Google Assistant la bord. Nu avem totuşi garanţia acestui lucru, ci doar speculaţii, inspirate din faptul că în clipul de prezentare un copil aleargă cu boxa în mână. Noua boxa e ceva mai voluminoasă şi bombată decât Google Home, pare acoperită cu material textil şi arată ca o mică pernă.

Poate fi poziţionată vertical şi e înfăşurată într-un material textil albastru. Va avea şi o variantă roz-bej, conform unei scăpări de la o autoritate de certificare. Vom avea suport Wi-Fi, Bluetooth şi un adaptor DC 30W la pachet. Sus avem un logo Google şi butoane tactile camuflate. Aşteptăm şi o nouă generaţie de boxe Nest cu ecran la toamnă.

Mărimea generoasă a modelului de mai sus duce cu gândul la integrarea unei baterii şi portabilitate. E chiar mai mare decât Google Home Max!

Visits: 48