Razer Huntsman Mini este o nouă tastatură mecanică, una compactă de această dată

Cine a zis că tastaturile de gaming trebuie să fie masive? O dovedeşte Razer, anunţând noul model Huntsman Mini, o tastatură mecanică, bazată pe seria de tastaturi Huntsman cu switch-uri optice mecanice. Formatul e totuşi de-a dreptul… mignon.

Publicitate

Este folosit aici un format de 60%, adică se renunţă la butoanele de direcţie/săgeţi, butoanele navigaţionale şi padul numeric. Este cel mai mic format de tastatură de la Razer şi probabil cel mai compact periferic de gen de la Razer BlackWidow Lite încoace, care nu avea pad numeric. Se pare că Razer a analizat feedback-ul comunităţii sale şi a decis să treacă la formatul de 60%. Astfel tastatura ocupă mai puţin loc pe birou şi îţi permite să ţii mouse-ul mai aproape de periferic pentru ergonomie sporită.

În continuare avem switch-uri optice, dar unele de generaţie mai nouă, care sună mai bine, mulţumită inserţiilor din silicon. Acestea umblă atât la feeling, cât şi la sunetul pe care îl face tastatura. Switch-urile sunt unse din fabrică şi se vor simţi foarte lin în vreme ce apăsaţi tastele. Huntsman Mini vine pe negru sau alb, dispune de un cablu USB-C detaşabil, care face transportul mai uşor. Avem parte de o versiune albă sau neagră, iar produsul are o carcasă din aluminiu solidă, dar şi iluminare Razer Chroma RGB. Switch-urile ar trebui să ofere garanţie pentru în jur de 100 de milioane de apăsări. Razer foloseşte capace de butoane double shot PGT, cărora nu li se vor scoroji literele odată cu uzura.

Versiunea “clicky” e deja disponibilă la 120 dolari, iar cea liniara vine în august la 130 dolari. Produsul e deja pe Amazon.

Visits: 37