Huawei Sports Week vine cu reduceri speciale pentru ceasurile Watch GT 2, brățara Band 4 și căștile wireless Freebuds 3i

Huawei Sports Week

Huawei Sports Week este numele unei noi campanii promoționale pe care Huawei Consumer Business Group a demarat-o pe plan local și care ne aduce reduceri atractive la purtabile. Promoția are loc în perioada 15 – 22 iulie și este destinată celor cu stil de viață activ care au nevoie de gadget-uri pentru monitorizarea activității fizice.

Publicitate

Pe lista de produse ce se bucură de reduceri avem ceasurile Huawei Watch GT 2, Watch GT 2e, dar și căștile wireless FreeBuds 3i, respectiv brățara fitness Huawei Band 4. Detalii despre aceste produse aflați în continuare!

Huawei Watch GT 2

Începem prin a vă aminti că actualul ceas flagship Huawei este Watch GT 2, model disponibil în variante de 42 sau 46 mm. Astfel avem dimensiuni atât pentru publicul feminin, cât și cel masculin. Smartwatch-ul suportă 8 sporturi în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeţie, trail running, ciclism, înot în ape deschise, triatlon).

Huawei Watch GT 2

Suportă şi 7 sporturi de interior (mers, alergare pe bandă, ciclism, înot, fitness, bicicleta eliptică, vâslit). Are pedometru, senzor de puls, ecran OLED și procesor Kirin A1. Mai oferă și GPS, iar autonomia ajunge chiar și până la 14 zile.

Huawei Watch GT 2e

Cât despre Watch GT 2e, acesta reprezintă o variantă mai lite și mai sportivă a ceasului mai sus prezentat. El poate monitoriza până la 100 de sporturi, înregistra metrici legate de caloriile consumate, ritm cardiac sau timpul de recuperare.

Huawei Watch GT 2

Monitorizează și somnul și vine cu ceva interesant și anume funcția de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2), o funcționalitate tare utilă acum când toți suntem preocupați de starea de sănătate. Și acesta ajunge la 2 săptămâni autonomie și are senzor de puls.

Huawei Band 4

Huawei Band 4

Există opțiuni mai light și accesibile în campania Huawei Sports Week pentru cei care nu vor atâta tehnologie la încheietură, un exemplu fiind Huawei Band 4. Este o brățară ușoară cu senzor de puls, ecran tactil color 2.5D și interfață intuitivă. Primește notificări de la smartphone pentru apeluri sau mesaje și are mufă USB integrată pentru încărcare fără cabluri. Autonomia ajunge la până 6 zile și avem și funcție de monitorizare a oxigenării sângelui.

Huawei Freebuds 3i

Freebuds 3i

Nu în ultimul rând descoperim căștile wireless Huawei Freebuds 3i, care pot fi conectate la ceas pentru muzică în timpul jogging-ului. Modelul de față surprinde prin prețul mic și tehnologia activă de anulare a zgomotului de fond (ANC), ceva regăsit pe căști mult mai scumpe de obicei. Driverele sunt de 10mm și autonomia ajunge la până 14.5 ore folosind cutiuța de încărcare.

Iată și prețurile speciale:

Visits: 47