Sony aduce noile căşti wireless WF-SP800N şi în România; Au autonomie extinsă şi anulare a zgomotului

Sony este un reper pe piaţa căştilor on ear/over the ear şi acum vrea să cucerească şi piaţa căştilor wireless compacte. Tocmai a lansat modelul WF-SP800N, care va ajunge pe piaţa locală începând cu această lună. La ce preţ şi cu ce dotări aflaţi mai jos.

Publicitate

Noile căşti Sony au un look mai sportiv şi se remarcă prin certificarea pentru rezistenţă la apă şi praf. Au şi tehnologie de anulare activă a zgomotului de fond. Aceste căşti cântăresc 9.8 grame, în condiţiile în care piaţa TWS e cuprinsă mai degrabă din căşti de 5 sau 6 grame. Gramele în plus de aici înseamnă extra autonomie şi tehnologie de top. Avem un design 3D “soft cushion arc”, care conform Sony ajută la o potrivire mai comodă în ureche.

Avem parte şi de control tactil pe exterior pentru ajustare volum, pentru a prelua sau încheia un apel sau a schimba piesele. Sony WF-SP800N oferă conectivitate Bluetooth 5.0 şi suporta atât conectarea la terminale iOS, cât şi Android. Există şi o aplicaţie dedicată pentru smartphone, care îţi permite să faci ajustări de experienţă audio. Căştile vin cu drivere de 6 mm şi sistem de anulare activă a zgomotului de fond. Autonomia este impresionantă: 13 ore fără ANC şi 9 ore cu ANC, când vorbim de playback muzical.

[embedded content]

La apeluri ajungem la ore de autonomie cu ANC şi 8 ore fără ANC. Avem şi o cutie de transport, care creşte autonomia până la 26 ore fără ANC şi 18 ore cu ANC. E un plus şi încărcarea rapidă, astfel că după doar 10 minute ajungeţi la 60 de minute de playback muzical. Există şi tehnologia trademark Sony EXTRA BASS, dar şi Adaptive Sound Control, integrare cu Google Assistant şi Alexa. Produsul costă şi se găseşte deja la eMAG.

Visits: 41