Worms Armageddon primește un update masiv

Dragii mei, sărbătorim anul acesta un sfert de deceniu de când a fost lansată seria Worms. Așa că Team 17 a pregătit ceva pentru voi, pe lângă acel joc ce arată mai mult ca TeeWorlds. Pentru că mai sărbătorim și 21 de ani de când a fost lansat Worms Aramageddon, primim și un update pentru acest clasic joc.

Unul mare.

Masiv.

Este gigantic.

Este apocaliptic.

În primul rând, jocul a primit cu acest update opțiunea de a rula ÎN FEREASTRĂ. Nu o va mai lua razna dacă aveți două monitoare, nu o va mai lua razna dacă încercați să înregistrați, nu veți mai avea probleme dacă dați alt tab. Funcționează acum fără probleme pe Windows 10. Funcționează acum fără probleme, din nou, pe Windows 95. Funcționează și pe Linux, prin Wine sau Proton. Râme pentru toți!

Apoi, animațiile jocului nu mai sunt blocate la 50 de cadre pe secundă, ci sunt libere să zburde și să explodeze la cât de mult vrea monitorașul vostru.

Pe partea de gameplay, mai țineți minte acele modificatoare din Worms World Party? Erau oarecum integrate și în Armageddon printr-un modul numit RubberWorm. Eh, acum toate astea sunt integrate în Armageddon ca standard. Totul este acolo. Puteți face orice tâmpenie doriți în joc. Și puteți înregistra totul. Aveți opțiunea de a exporta reluări. Puteți să vă exportați și terenul ciuruit pentru a-l refolosi la meciuri viitoare sau să îl păstrați pe undeva, ca o amintire a zilei în care ați dominat inamicul.

Inamicul, apropo, poate fi acum AI sau uman chiar și în multiplayer, așa că vă puteți amuza cu amicii băgând un CPU Player foarte capabil care să vă facă prăpăd pe toți.

Update-ul 3.8 repară, în total, 370 de probleme, face 45 de schimbări și adaugă 61 de funcții noi, ce au fost realizate pe parcursul a șapte ani.

Distracție plăcută!

Aveți grijă la oi.

[Steam]

Visits: 51