Sony SRS-LSR200, boxa wireless portabilă pentru televizor ajunge la vânzare în Europa

Sony SRS-LSR200

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi detalii despre Sony SRS-LSR200, boxa wireless portabilă care din această vară ajunge în Europa. Dispozitivul este disponibil începând din această lună în Germania, Austria, Elveția și Marea Britanie, iar din septembrie ajunge și pe alte piețe europene.

Publicitate

Boxa de față amplifică volumul și calitatea experienței de audiție oferite de televizor atunci când utilizatorul nu se află în apropierea lui. Are 3 difuzoare pentru un sunet clar, profund și natural, dar și tehnologia Voice Zoom care crește frecvențele audio ale dialogului. Distanța efectivă de funcționare este de aproximativ 30 metri și după cum se vede în imagini, boxa Sony SRS-LSR200 are un mâner practic pentru transportul ușor dintr-o cameră în alta.

Sony SRS-LSR200

Vine la pachet și cu o telecomandă, rezistă la umiditate IPX2  și este compatibilă cu majoritatea televizoarelor Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, dar și Toshiba. În zona de caracteristici speciale avem difuzorul dedicat pentru amplificarea vocală și elimina interferența difuzoarelor laterale.

Sony SRS-LSR200

Avem și funcția Voice Zoom care detectează componentele vocii și o pun în valoare, fiind oferite aici 2 moduri între care se poate comuta cu ușurință folosind butonul dedicat. Boxa poate fi încărcată prin simpla poziționare pe baza de încărcare. O alimentare de 3 ore oferă 13 ore autonomie.

Detalii extra despre această boxă găsiți aici.

Visits: 37