Nubia pregătește lansarea unui router de gaming Red Magic Wi-Fi 6; Debutul are loc mâine

Nubia

După cum bine știți, brandul Nubia al celor de la ZTE este axat pe zona de gaming – având la activ multe smartphone-uri de acest tip. Mai nou această companie pregătește o extindere și va lansa în perioada următoare un router de gaming Red Magic.

Publicitate

Acesta va fi un router Wi-Fi 6 și descoperim și o primă randare care scoate la iveală un format pătrat. Mențiunea Wi-Fi 6 apare inscripționată într-una dintre fațetele acestui cub. După cum se poate remarca, în fiecare colț superior apar și gurile de ventilație necesare asociate sistemului de răcire.

Nubia Router

Există și detalii dezvăluite chiar de către Ni Fei (CEO Nubia) – acesta confirmând faptul că noul router aduce suport pentru accelerare a conexiunilor în timpul jocurilor pe telefoanele Nubia. Această accelerare se referă la viteze de acces mai mari, performanță a rețelei îmbunătățită. De asemenea bifăm și o latență redusă a rețelei.

Aflăm că router-ul va avea un procesor high-end și tehnologie OFDMA care permite conexiuni Wi-Fi 6 simultane pentru multiple device-uri. De asemenea, acest router se va folosi de o rețea mesh pentru acoperire largă. Va fi oferită astfel și o penetrare mai puternică a semnalului prin pereți.

Nubia

În același timp descoperim și faptul că Nubia a trimis o invitație neobișnuită asociată evenimentului de mâine 28 iulie, în care debutează și router-ul de față. Invitația vine sub forma unui ventilator portabil ce include o consolă de gaming retro. Aceasta face aluzie la noul smartphone de gaming Red Magic 5s care va opta pentru un sistem de răcire cu ventilator activ.

Cât va costa router-ul și noul telefon vom afla mâine!

Visits: 35