Synology anunta noi modele de NAS-uri pentru toate felurile de utilizatori

Despre Synology am mai vorbit, dar pentru cei care nu stiu pana in acest punct, compania se ocupa cu dezvoltarea de echipamente NAS. Astfel ne prezinta o noua generatie de modele. Fie ca este vorba despre variante cu doua sau patru bay-uri, acestea sunt pentru toata lumea si pentru toate bugetele.

Seria Plus reprezinta una dintre cele mai populare si versatile game de produse din portofoliul nostru. Aceasta ofera combinatia ideala de putere de procesare si capabilitati avansate, precum suport pentru containere si virtualizare; totul intr-un format compact si silentios, potrivit pentru birou. De asemenea, este punctul de plecare pentru solutiile noastre avansate de protectie a datelor, permitand intreprinderilor mici sa implementeze solutii rentabile care sa le protejeze intreaga infrastructura IT. Hewitt Lee, Product Manager Group Director al Synology

Synology DS220+ si DS420+ sunt echipate cu procesoare dual-core Intel Celeron J4025, 2GB de memorie RAM DDR4 si doua, respectiv patru bay-uri de 3.5″ pentru montarea unitatilor de stocare. Astfel, capacitatea de stocare poate atinge un maxim de 32, respectiv 64TB. In plus, DS420+ include si doua sloturi M.2 NVMe. In cazul amandurora, conectarea la retea se face prin intermediul retelei Gigabit Enthernet cu suport Ling Aggregation si Failover.

Pe de alta parte, Synology DS720+ si DS920+ se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de mai multa performanta si flexibilitate. Acestea sunt echipate cu procesoare quad-core Intel Celeron J4125 si 8GB de memorie DDR4. Ambele vin cu cate doua sloturi M.2 cu suport NVMe alaturi de doua, respectiv patru locasuri pentru hard disk-uri. Mai mult, ambele modele sunt compatibile cu Synology DX517 care ofera utilizatorilor o stocare extinsa cu inca cinci bay-uri suplimentare.

Ce imbunatatiri aduc NAS-urile Synology din noua serie Plus?

Noile modele de NAS-uri Synology din seria Plus promit viteze cu pana la 133% mai mari in cazul paginilor web. In plus, performantele in sarcini de procesare au fost imbunatatie cu 15 procente. De acum sloturile M.2 pot fi utilizate pentru accelerarea performantelor IO. Asta va imbunatati semnificativ comportamentul general in medii de lucru cu mai multi utilizatori. Toate aceste avantaje pot fi exploatate intr-o multitudine de scenarii; fie ca vrei sa masini virtuale VMware sau conturi Microsoft 365 si G Suite.

Noile modele Synology sunt disponibile in Romania prin intermediul partenerilor autorizati. Daca vreti sa va faceti o idee despre ce poate oferi un NAS al producatorului, va invit sa cititi recenzia pe care am facut-o pentru DS220j.

Visits: 63