Samsung ar putea inlocui Bixby cu Google Assistant in curand

Google si Samsung sunt unele dintre cele mai mari companii tech si lucreaza impreuna de ceva timp. Conform unui raport recent, s-ar discuta o intelegere intre cele doua companii care ar oferi un loc mai proeminent celor de la Google pe dispozitivele inteligente ale coreenlior. Daca se ajunge la o intelegere, Bixby va fi inlocuit de Google Assistant.

Raportul vine din partea celor de la Bloomberg si vorbeste despre asistentii virtuali. Se pare ca Google Assistant ar fi mai avansat decat Bixby si are un viitor mai bun in fata. Samsung se intampla sa fie si unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din lume, astfel asistentul virtual de la Google ar primi foarte multa atentie. Pana la urma, oricum Android este creat tot de ei si sta la baza telefoanelor din seria Galaxy si nu numai.

Google Assistant

Bine, nu e de parca Google ar fi exclus cu totul de pe telefoanele Samsung. Ba dimpotriva, Play Store si Assistant sunt inca prezente pe dispozitivele producatorului. Doar ca acesta a facut un pas in plus pentru Bixby. Astfel, asistentul virtual are un buton dedicat. Insa Google vrea si acel buton. Mici discutii si conflicte intre cele doua companii au mai existat. Cea mai cunoscuta ramane insa disputa cauzata de TouchWiz UI.

Indiferent de ce rezultat va avea discutia dintre Samsung si Google, nu se vor schimba foarte multe. Doar ca asistentul virtual de la Google va fi suportat 1st party de telefoanele coreenilor, oferind o integrare software ceva mai buna. Ah da, si comanda rapida prin intermediul unui buton fizic.

Visits: 38