Noua boxă Google Nest ar putea sosi la final de august cu preţ de 100 de euro

La aproape o lună de la ultima scăpare legată de viitoarea boxă Google Nest, azi avem detalii în plus despre dispozitiv. Vă reamintesc că boxa ar putea fi una portabilă de această dată, judecând după ultimul teaser. Ce e nou? Ei bine, sursele afirmă că vom vedea acest terminal lansat la final de august, cu preţul de 100 de euro.

Publicitate

Succesorul lui Google Home a fost deja certificat încă din luna iulie şi păstrează un design bombat şi acoperit cu material textil. Produsul va sosi pe albastru deschis şi pe nuanţa “coral”, dar şi pe un gri/bej, cum am văzut în cazul unităţii certificate luna trecută. Boxa vine cu Google Assistant şi cu posibilitatea de pairing cu alte boxe pentru utilizare în mod stereo sau Party. Acest Google Nest Smart speaker îi ia locul lui Google Home şi arată ca o pernă mică.

Se poate poziţiona vertical şi este înfăşurată în material textil. Răspunsul lui Google Assistant la întrebările voastre este semnalat cu LED-uri care se iluminează. Vom avea şi suport Bluetooth şi WiFi, dar şi un adaptor DC de 30W la pachet. Există şi butoane tactile sus, bine camuflate. Dimensiunile ajunse online includ o lungime de 220 de mm, peste Home Max (200 mm) şi clar peste Google Home (143 mm). Sursa Roland Quandt afirmă că produsul are numele de cod “J2” şi se va găsi la vânzare la finalul lunii curente.

Dacă se confirmă portabilitatea, aceasta ar fi prima boxă portabilă deşteaptă de pe piaţă, iar dimensiunile generoase ar fi justificate de prezenţa unei baterii.

Visits: 42